Keukentrends 2021: welke is jouw favoriet?

Gepubliceerd op 06 April 2021

Renoveer jij binnenkort je keuken? Dan raden we je aan om eerst de nieuwste keukentrends te ontdekken. Kwestie van geen enkel vernieuwend idee te missen. Vorig jaar gingen we met z’n allen voor stoere, natuurlijke materialen. Maar wat wordt het dit jaar? Laat je inspireren en zorg voor een schitterend effect in jouw nieuwe keuken.

Goudkleurige accenten voor een luxueuze toets

Het chique karakter van een zwarte keuken maakt ze populairder dan ooit. Vorig jaar steeg de vraag naar zwarte keukens enorm en ook dit jaar gaan we met z’n allen voor zwart. De luxe die de zwarte keuken uitstraalt, wordt in 2021 zelfs nog versterkt. Wat dacht je van enkele goudkleurige accenten, om extra aandacht te vestigen op je prachtige keuken? Laat je kranen of handgrepen klasse uitstralen dankzij deze gewaagde afwerking. Een goudkleurige lamp doet je nieuwe keuken extra stralen! Doe inspiratie op en laat je adviseren door een keukenspecialist.

Een subtiele kleur dankzij zachte tinten

Helemaal in contrast met de zwarte keuken staat trend nummer twee: een keuken met wat meer kleur, die rust uitstraalt dankzij zachte tinten. Deze kleuren bieden eindeloze combinatiemogelijkheden in je nieuwe keuken. Neutrale kleuren zoals warm grijs of beige, of eerder hout of natuursteen in gedachten? Ze creëren allemaal een warme sfeer in je keuken. Precies waar we anno 2021 naar op zoek zijn. Neem contact op met een keukenspecialist voor gratis advies aan huis.

Gepersonaliseerde kastdeuren

Fan van een uniek en gepersonaliseerd design? Dovy Keukens komt ter gelegenheid van zijn 40ste verjaardag met een unieke innovatie. De keuken met je lievelingsfoto op de kasten geprint, is een feit! Combineer je foto met de andere keukenmodellen en creëer zo een echt wow-effect. De foto vormt namelijk een perfect geheel met je kastruimte. Je favoriete bloem op je kolomkast, een spreuk op je hangkasten, of een foto van je kids op de voorkant van je kookeiland? Jij kiest! Maak een afspraak in een toonzaal bij jou in de buurt en vraag je gratis offerte aan.

De Scandinavische keukenstijl: minimalistisch en tijdloos

Tot slot maakt in 2021 de Scandinavische keukenstijl zijn intrede. Veel (ver)bouwers kiezen tegenwoordig voor een minimalistisch en tijdloos design, in combinatie met natuurlijke materialen. Het contrast van donkere kleuren en wittinten, gecombineerd met houtafwerkingen straalt rust uit in je nieuwe keuken. Kies je bovendien voor een Topmatt finishing, dan wordt het materiaal minder gevoelig voor vingervlekken. Ontdek een inspirerend keukenproject in Scandinavische stijl.

Enthousiast over de nieuwste keukentrends en zin om aan je keukenrenovatie te beginnen? Om goud te laten schitteren, warmte te creëren met zachte tinten, je eigen foto te laten stralen … Contacteer je keukenspecialist voor advies en een gratis offerte, of download een magazine vol keukeninspiratie. Veel kookplezier in je nieuwe keuken!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan