Gespot: slimme opbergoplossingen voor de eigentijdse keuken

Gepubliceerd op 26 October 2020

Veel opbergruimte creëren in je keuken, zonder bewegingsruimte op te offeren? Daar bestaan slimme opbergoplossingen voor! Ontdek enkele veelbelovende nieuwigheden en benut je keukenruimte optimaal.

Extra opbergruimte zonder toegevingen

Een ruime keuken met kookeiland én mega kastenwand. Het is de droom van heel wat (ver)bouwers. Knap, maar zo’n kastenwand neemt veel plaats in. Hoe creëer je de opbergruimte die je nodig hebt, zonder bewegingsruimte in te nemen? Hier verschijnen de nieuwste, slimme opbergmogelijkheden op het toneel. Neem ze op in je keukenplan, en laat je adviseren over de ideale keukenindeling voor jou. Tip: ga een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken bekijken in virtual reality. De ultieme preview!

Tandemside, de voorraadkast met rekken aan de deur

Een koelkast heeft niet alleen leggers, maar ook opbergruimte in de deur. Handig, niet? Nu is er ook de voorraadkast met deurrekken. In die rekken kun je droge ingrediënten kwijt die je vaak gebruikt, bijvoorbeeld gedroogde kruiden, deegwaren, of ontbijtgranen. De producten die je niet vaak nodig hebt, zet je op de legplanken. Die zijn minder diep dan die van een klassieke voorraadkast. Het voordeel? Je kunt overal makkelijk bij én je wint plaats. Bezoek een Dovy showroom in je buurt en maak kennis met deze nieuwkomer.

Ontbijtkast ‘Horizon Plus’ met zijwaartse deuren

Wie houdt er niet van een ruimtelijk gevoel in de keuken? Tegelijk wil je wel graag voldoende opbergruimte. Die is er te over in de ontbijtkast ‘Horizon Plus’ met deuren die zijwaarts opengaan. Trek de deuren iets naar voren en schuif ze opzij. Er komt meteen een zee van ruimte op je af. In één oogopslag heb je een volledig zicht op de inhoud van je kast. Je glazen hang je op aan praktische rekjes onderaan de legplank. Opnieuw ruimte gespaard! Kijk snel hoe het werkt.

Ergonomische uittrekbare lades

Halsbrekende toeren uithalen om bij die moeilijk bereikbare ovenwanten te kunnen, het is niet van deze tijd. Kies voor uittrekbare lades en maak het jezelf gemakkelijk. De inhoud komt je tegemoet en je ziet meteen wat er allemaal in de lade te vinden is. Dankzij de handige indelingssystemen blijven alle verpakkingen en materialen mooi op hun plaats. Ingrediënten nodig voor je volgende bakexperiment? In geen tijd heb je alles gevonden. Ook het pakje vanillestokjes. Ontdek de ergonomische keukenlade.

Handige hoekoplossingen

Wat is het handigst: een onderkast met een deur, of een onderkast met een draaiplateau? Juist ja, een kast met draaiplateau. Daarmee hoef je je namelijk niet in bochten te wringen om bij je favoriete grillpan te kunnen. Je kan de ruimte in de hoeken veel beter benutten én je ziet in één oogopslag wat er allemaal in je kast zit. Hoeksystemen die volledig naar buiten draaien, zijn het handigst. Bekijk diverse voorbeelden en doe frisse ideeën op.

Met de slimme opbergmogelijkheden van Dovy geef je je keukenspullen en voedingswaren vlot een eigen plek. Tegelijk kun je overal makkelijk bij. Hoe pas je deze oplossingen in in je keukenplan? Je ontdekt het tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak in een Dovy showroom naar keuze, krijg raad op maat en bekijk je toekomstige keuken in virtual reality.

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan