Dovy maakt 40 winnaars gelukkig met een gratis keuken

08/04/2024

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Dovy in al zijn toonzalen de wedstrijd ‘Win uw Keuken’. Een groots evenement waar in de toonzalen de nodige ruchtbaarheid aan gegeven werd. De hoofdprijs was immers niet mis: in elke Dovy-toonzaal was er 1 keuken te winnen. Dat zijn er 40 in totaal!

Winnaars bij de vleet

Dinsdagavond 2 april was het sluitstuk van de wedstrijd ‘Win uw Keuken’. In 40 Dovy-toonzalen vond de trekking plaats. Klanten die hun keuken bestelden tussen 1 januari en 2 april, maakten kans om hun keuken te winnen. De klanten waren talrijk aanwezig en werden hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje. Om alles in goede banen te leiden, stond de wedstrijd ook onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder. Het was een geslaagde avond voor iedereen en een dikke proficiat aan de 40 gelukkige winnaars!

Lees hier het volledige artikel.

Blijf op de hoogte 

Wedstrijd gemist? Schrijf je dan hier in voor de Dovy nieuwsbrief. Zo blijf je voortaan moeiteloos op de hoogte van de recentste acties en promoties, heerlijke receptjes, kookdemonstraties van AEG of Miele, evenementen en meer.

Droom jij ook van een nieuwe keuken? Laat hem gratis uittekenen in 3D door een Dovy-keukenconsultant. Je prijs staat 2 jaar vast en je hoeft geen voorschot te betalen. Maak hier jouw afspraak. Benieuwd naar meer keukeninspiratie? Vraag hier je Dovy-magazine aan.

In samenwerking met Dovy Keukens

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.