Dovy Keukens pakt titel ‘Beste keukenmerk van het Jaar 2024’

13/06/2024

Dovy Keukens mag een mooie bekroning bij op z’n naam schrijven: die van ‘Beste keukenmerk van het Jaar 2024’. Deze prestigieuze erkenning is het resultaat van een uitgebreid onafhankelijk marktonderzoek bij meer dan 500 mensen. De toonaangevende Belgische keukenfabrikant onderscheidt zich op alle beoordelingscriteria en blinkt uit op het vlak van aantrekkelijkheid en innovatie. Ontdek hoe Dovy het verschil maakt. 

Doel van het onderzoek

Het onderzoek werd uitgevoerd door het onafhankelijk marktonderzoeksbureau AC Nielsen. Zij ontwikkelden een model dat aangeeft in welke mate men meer vertrouwen heeft in een merk ten opzichte van andere merken uit dezelfde branche. De merken worden vergeleken op het vlak van aankoopintentie, aantrekkelijkheid, innovatieve producten, maatschappelijk verantwoord ondernemen en aanbeveling voor dat merk.

De resultaten

Aan de studie namen meer dan 500 personen deel die het afgelopen jaar een nieuwe keuken kochten of concrete plannen hadden om dit binnenkort te doen. Op alle beoordeelde aspecten presteerde Dovy aanzienlijk beter dan de concurrentie in de keukenbranche. Daarbij onderscheidde Dovy zich significant op het gebied van aantrekkelijkheid en innovatie.

  • Aantrekkelijkheid: Een Dovy-keuken staat symbool voor Belgische kwaliteit en maatwerk, 2 elementen die in de hedendaagse wooninrichting steeds meer gewaardeerd worden. Hij past naadloos in elke ruimte en sluit perfect aan bij de persoonlijke stijl en voorkeuren van de klant. Met een uitgebreide keuze aan materialen, afwerkingen en kleuren, krijgt elke keuken een eigen, unieke uitstraling. Ontdek uiteenlopende realisaties en laat je inspireren. 
  • Innovatie: Bij Dovy staan ze nooit stil. Hun voortdurende zoektocht naar innovatieve producten drijft hen om de grenzen van het conventionele keukenontwerp te verleggen. Of het nu gaat om het introduceren van slimme opbergoplossingen of het gebruik van de nieuwste materialen, het doel is om een vooruitstrevende keukenervaring te bieden die zowel esthetisch als functioneel is. Bezoek een toonzaal in je buurt en krijg advies van experts. 

Pionier op vele vlakken

Dovy heeft zich als voorloper in de keukensector gepositioneerd in de markt door de focus te leggen op maatwerk, kwaliteit, vakmanschap en geavanceerde technologieën. Vernieuwingen op het vlak van ontwerpen en de productie van keukens op maat van de klant aan een betaalbare prijs, blijft het motto. En dat resulteert in hedendaagse keukens die zowel esthetisch, ergonomisch als kwalitatief top zijn.

Erkenning voor toewijding en kwaliteit

Donald Muylle nam op 8 februari trots de trofee in ontvangst. ‘Het winnen van de titel ‘Beste Keukenmerk van het Jaar’ is niet alleen een eer voor ons bedrijf, maar ook een bevestiging van het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen. Deze onderscheiding is een erkenning van onze inspanningen om voorop te lopen in de keukensector door kwaliteit, innovatie en klantenservice aan te bieden. Het motiveert ons om onze beloften te blijven waarmaken. We zijn onze klanten heel dankbaar voor hun vertrouwen en steun’, aldus Donald. 

Bij Dovy koop je jouw nieuwe keuken in alle vertrouwen. De firma heeft een ruime ervaring van 40 jaar, maakt zijn keukens in België en staat garant voor kwaliteit. Innovatie en maatwerk gaan hand in hand met gebruiksgemak en service. Ontdek de 9 Dovy-beloftes en maak een afspraak in een toonzaal in je buurt voor persoonlijk advies. Naast een gratis prijsofferte krijg je een fotorealistisch keukenontwerp van jouw droomkeuken in 3D.

Tip: Doe alvast inspiratie op met het nieuwste Dovy Magazine, boordevol frisse keuken-ideeën. 

In samenwerking met Dovy Keukens

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.