Dovy keukens opent zijn 32ste toonzaal in België in Ath

Gepubliceerd op 11 December 2020

Ondanks de coronacrisis blijft Dovy volop investeren in de toekomst. Dit jaar blazen we 40 kaarsjes uit en dat vieren we met de opening van de 32ste toonzaal in België, in Aat (Ath).

Belgisch bedrijf met 40 jaar ervaring

1 mei 1980 was een mijlpaal in de geschiedenis want op die dag kwam Dovy Keukens op de markt. Toen wisten we nog niet dat Dovy een grote speler zou worden in de Belgische keukenbranche. Exact 40 jaar later telt Dovy 32 toonzalen in België, een fabriek van 44.000 m2 in Roeselare en meer dan 500 werknemers. 40 jaar later blijft de visie van vroeger nog altijd behouden: keukens bouwen van zeer hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs door het uitschakelen van tussenpersonen en het rechtstreeks leveren van fabrikant naar klant.

Opening 32ste toonzaal: Dovy Aat (Ath)

Dovy opende onlangs een gloednieuwe toonzaal, de 32ste op rij. Langs de Chaussée de Tournai in Aat (Ath) verrees een volledig nieuwe toonzaal op de gewezen site van Mobalpa Keukens. Om de klanten veel keuze te geven, werd geopteerd voor een moderne toonzaal waar 50 prachtige toonzaalkeukens tentoon gesteld worden. De klant heeft een ruime keuze uit diverse keukens, groot of klein, modern of rustiek, met of zonder eiland, er is voor elk wat wils. U vindt er eveneens de nieuwste tendensen, modellen, kleuren en keukenaccessoires.

Professionele keukenconsultants staan klaar om de klanten met raad en daad bij te staan bij de keuze van hun nieuwe keuken.

De toonzaal is het walhalla voor de klant wat nieuwe materialen betreft, handgrepen, kleuren, werkbladen, enz. Alle soorten werkbladen worden er gepresenteerd: in laminaat, natuursteen, composiet, volkern, inox en de laatste nieuwe trends van werkbladen in keramiek.

In de nieuwe toonzaal staan ook 2 keukens opgesteld, specifiek voor kookdemonstraties: de ene is uitgerust met de meest recente keukentoestellen van AEG, de andere met apparaten van Siemens.

Tijdens de openingsperiode gelden speciale verjaardagscondities en er loopt een wedstrijd ‘Win* uw keuken’.

*Voorwaarden in de toonzaal van Aat (Ath)

De nieuwe toonzaal is gelegen in Aat (Ath), Chaussée de Tournai 187 en is open van maandag tot zaterdag van 9u tot 19u (met uitzondering van de woensdag, sluitingsdag) en op zon- en feestdagen van 10u tot 18u.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan