Dovy Keukens opent nieuwe toonzaal in Sint-Martens-Latem. Nummer 34 al!

Gepubliceerd op 25 November 2021

Dovy blijft volop investeren in de toekomst. Heb je hun gloednieuwe toonzaal in Sint-Martens-Latem al bezocht? Ga zeker eens langs en profiteer van voordelige verjaardagscondities. Je kan ook meedoen met de wedstrijd om een gratis* keuken te winnen en inspirerende kookdemo’s volgen. Niet te missen!

Belgisch bedrijf met 40 jaar ervaring

Op 1 mei 1980 kwam Dovy Keukens op de markt, en de rest is geschiedenis. Intussen is de firma uitgegroeid tot een grote speler in de Belgische keukenbranche, met 34 toonzalen in België, een fabriek van 44.000 m2 in Roeselare en meer dan 500 werknemers. 40 jaar later blijft de visie van vroeger nog altijd behouden: keukens bouwen van zeer hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs door het uitschakelen van tussenpersonen en het rechtstreeks leveren van fabrikant naar klant. Ontdek de 9 Dovy-beloftes.

Opening 34ste toonzaal: Dovy Sint-Martens-Latem

Dovy opende onlangs een gloednieuwe toonzaal, de 34ste op rij. Langs de Xavier de Cocklaan in Sint-Martens-Latem kwam een volledig nieuwe showroom. Om de klanten veel keuze te geven, werd gekozen voor een moderne toonzaal waar 45 prachtige toonzaalkeukens tentoon gesteld worden. Je hebt een ruime keuze uit diverse keukens, groot of klein, modern of rustiek, met of zonder eiland … Er is voor elk wat wils. Je vindt er ook de nieuwste tendensen, modellen, kleuren en keukenaccessoires.

Professionele keukenconsultants staan klaar om je met raad en daad bij te staan bij de keuze van je nieuwe keuken. Maak je gratis afspraak voor advies en spring eens binnen.

De toonzaal is echt het walhalla wat nieuwe materialen betreft, handgrepen, kleuren, werkbladen, enz. Alle soorten werkbladen worden er gepresenteerd: in laminaat, natuursteen, composiet, volkern, inox en de laatste nieuwe trends van werkbladen in keramiek.

Win een kookworkshop met topchef Loïc Van Impe

In de nieuwe toonzaal staat ook een keuken opgesteld voor kookdemonstraties, uitgerust met de meest recente keukentoestellen van AEG. Diverse chefs tonen er hun kookkunsten. Je kan zelfs een kookworkshop winnen om op zondag 5/12 samen met topchef Loïc Van Impe je favoriete gerecht klaar te maken! De kookdemo’s vinden doorlopend plaats van 13u tot 17u. Kom je ook?

De nieuwe toonzaal is gelegen in Sint-Martens-Latem, Xavier de Cocklaan 32 en is open van maandag tot zaterdag van 9u tot 19u (met uitzondering van de woensdag, sluitingsdag) en op zon- en feestdagen van 10u tot 18u. Maak hier je afspraak voor een bezoek met advies.

*Voorwaarden in de toonzaal van Sint-Martens-Latem

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan