Dovy keukenfestival vanaf 20 januari: ontdek het gevarieerde programma en ga je droomkeuken beleven

19/01/2024

Benieuwd naar keukeninspiratie? Tussen 20 januari en 11 februari ben je welkom bij Dovy voor een unieke totaalbeleving. In de 40 toonzalen vindt een grandioos keukenfestival plaats. Alles draait om beleving, interieurinrichting, nieuwe trends, concreet advies, diverse proeverijen, tips & tricks, toffe workshops … Samen goed voor meer dan 500 activiteiten. Ontdek het programma en plan jouw inspirerend bezoek. 

Ervaar het beursgevoel in de toonzaal

Inspiratie en advies vinden voor je bouw- of verbouwproject is niet evident. Bouwbeurzen bieden een platform om ideeën op te doen, nieuwe producten te ontdekken en professionals te ontmoeten. Maar het kan nog eenvoudiger! Dovy brengt het beursgevoel naar de toonzalen met een grandioos keukenfestival. Ontdek hier wat je mag verwachten.

Goede redenen om erbij te zijn

Waarom het Dovy keukenfestival bezoeken? Ten eerste ontdek je de nieuwste trends, kleuren en ontwerpen qua keukeninrichting. In de Dovy-toonzalen is alle materiaal voorhanden om je weg te vinden in het ruime assortiment, om de producten in het echt te zien én te voelen. Ten tweede, kan je direct in gesprek gaan met experts, specifieke vragen stellen en advies op maat krijgen voor je project. De interieurarchitecten van Dovy tekenen de keuken van je dromen ter plaatse uit, waarna je die in 3D kan bekijken.

Kookdemonstraties en proevertjes

En er is meer. Tijdens het festival word je verwend met diverse interactieve kookdemonstraties. Chefs Loïc en Peter Van Asbroeck delen hun expertise en inspireren jou met hun culinaire creaties. Daarnaast kan je tal van producten proeven van lokale handelaars. Mjammie! 

Ontdek het boeiende programma

Iets voor jou? Neem dan zeker een kijkje op de website van Dovy. Daar vind je meer informatie over de locaties en tijdstippen van de diverse activiteiten, zoals de inspirerende kookdemo’s door bekende chefs en de presentaties van lokale handelaars.

Zin om je droomkeuken te gaan beleven? Zorg dan dat je erbij bent op het Dovy keukenfestival (20/1 - 11/2). Ontdek hier het volledige programma van de toonzaal in jouw buurt.

In samenwerking met Dovy Keukens

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.