De slimme koelkast, partner bij je boodschappen

Niet alleen wordt onze woning steeds slimmer ook onze keukentoestellen. Zo wordt je koelkast  bijvoorbeeld de perfecte match voor je boodschappen en tijdens het koken. Ontdek Samsung Familiy Hub™, de slimme koelkast.

Blik in je koelkast vanuit de winkel

Is er nog melk, zijn de eieren nog vers en is er nog genoeg charcuterie? Beslis je om lastminute boodschappen te doen, dan weet je niet altijd vanbuiten wat er thuis in je koelkast ligt. Dankzij Samsung Family Hub™ en zijn drie geconnecteerde ingebouwde camera’s check je in geen tijd via je smartphone de inhoud van je frigo. Zo voorkom je dat je ingrediënten vergeet of dubbele aankopen doet. En is de houdbaarheidsdatum overschreden? Dan krijg je van je slimme koelkast een herinnering toegestuurd.

Centrale punt in je keuken

Welk keukentoestel wordt het meest bezocht? De koelkast natuurlijk! Is hij vol dan is hij geliefd, is hij leeg dan krijg je vaak teleurgestelde gezichten. Slimme koelkast Samsung Family Hub™  vormt al snel het centrum van je keuken en gezin. Laat lieve berichtjes voor je huisgenoten achter of een to-do list voor de week. Of gebruik hem als display voor de familiekalender, plezante foto’s of het laatste digitale kunstwerk van je bengel.

Kookinspirator

Trek je regelmatig de koelkast open met de gedachte: “Wat gaan we nu weer verzinnen”? Geen zorgen, vanaf nu hoef je niet meer te piekeren over de gerechten die je gaat klaarmaken. Je slimme koelkast geeft je namelijk kookinspiratie. De lekkerste recepten worden je voorgeschoteld op het grote scherm en jij kunt beginnen koken. Geen zin om zelf in de potten te roeren? Dan bestel je eenvoudig een afhaalmenu via het display.

Entertainment center

Wie zegt dat het in de keuken niet plezant is? Samsung Family Hub™ zorgt voor de nodige entertainment. Kijk je graag tv terwijl je kookt? Het display op je koelkast fungeert ook als televisie. Ook is er een USB-poort, wifi en Bluetooth voorzien. Zo kun je op je favoriete muziek een dansje placeren.

Gratis Amerikaanse koelkast

Wil je ook zo’n slimme koelkast? Goed nieuws! Bestel je nu een keuken bij Dovy Keukens met minimaal 4 inbouwtoestellen van een huismerk? Dan krijg je een gratis koelkast Samsung Family Hub™ erbij. Ontdek snel de actie. Geldig tot en met 30 juni 2019, niet cumuleerbaar met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in een van de Dovy Keukens toonzalen.

In samenwerking met Dovy Keukens

Meer nieuws van Dovy Keukens

Gespot: slimme opbergoplossingen voor de eigentijdse keuken

Veel opbergruimte creëren in je keuken, zonder bewegingsruimte op te offeren?

Dovy 40 jaar: doe mee aan hun challenge en pak leuke prijzen!

Dovy blaast dit jaar 40 kaarsjes uit, en dat vieren ze samen met jou!

Al 40 jaar denkt Dovy met je mee!

Dovy blaast dit jaar 40 kaarsjes uit.

Een werkblad op maat van je keuken en budget? Dit moet je weten

Eén van de twistpunten bij het kiezen van een keuken: het werkblad.

GRATIS Nieuwsbrief