De eigentijdse keuken: check de nieuwste keukensnufjes

Gepubliceerd op

Wanneer je je keuken gaat renoveren, heb je vast enkele prioriteiten in je hoofd. Je nieuwe keuken moet bijvoorbeeld praktisch zijn, up-to-date, gepersonaliseerd en volledig naar jouw smaak. Met deze nieuwigheden overtreft je toekomstige keuken je meest hooggespannen verwachtingen. 

Jouw favoriete foto op je kastdeuren

Doet een gepersonaliseerde keuken je hart sneller slaan? Dovy keukens pakt voor zijn 40ste verjaardag uit met een nieuw concept: kastdeuren met fotoprint. Een foto, door jou gemaakt of gekozen, kan het design worden van je nieuwe keukenkasten. Een echte blikvanger die zowel op je kolomkasten, hangkasten, onderkasten als op de voorkant van je kookeiland kan komen. Op zoek naar inspiratie? Bezoek een toonzaal in je buurt en ontdek gedurfde voorbeelden.

Subtiele handgreep voor je ergonomische keukenkasten

Fan van een strakke, moderne keuken met keukenkasten zonder handvat? De greeploze keuken is helaas niet altijd praktisch. De keukenexperts van Dovy lanceerden daarom de TWIN. Deze handgreep bestaat uit twee dunne delen, recht boven elkaar. Ze vormen een dunne, strakke lijn tussen je kastdeuren, waardoor het esthetische aspect van je keuken behouden blijft. Door de verticale plaatsing van de handgrepen zie je niet meteen welk handvat voor welke kast dient, een leuke twist! De handgrepen worden zo geplaatst dat het voor jou zo praktisch mogelijk wordt. Graag meer info, of hulp bij je keukenontwerp? Je keukenexpert helpt je graag op weg.

Alles binnen handbereik in je praktische voorraadkast

Beu om te zoeken naar zaken die ergens achter in je rekken verstopt zitten? De Tandemside voorraadkast komt bijna tot aan het plafond en bewaart je spullen binnen handbereik. Deze kast met zowel legplanken als deurrekken is daarvoor ideaal. Om de rekken voldoende groot te kunnen maken, zijn de legplanken iets minder diep geworden, met als voordeel dat het overzichtelijk blijft en je overal aankan. Dit handige systeem lijkt een beetje op een frigo, maar dan zonder koelfunctie. Benieuwd? Neem contact op met je keukenexpert voor advies.

Plaatsbesparende kastdeuren voor meer bewegingsvrijheid

Vandaag de dag willen we allemaal wat kleiner gaan wonen, maar wel met genoeg luxe en een ruime keuken met kookeiland. Kastdeuren kunnen bij het openen veel plaats in beslag nemen. Gelukkig neemt de Horizon Plus al je zorgen over te weinig plaats in je keuken weg. Dit kastsysteem heeft deuren die zijwaarts opengaan. Geen schuifdeuren meer waardoor je maar de helft van je kast kan openen, of openslaande deuren die alle plaats wegnemen. Wil je de plaats die je hebt, nog beter benutten? Met rekjes die je onderaan de legplank bevestigt, hang je je glazen op in de kast. Zo kan je je legplanken voor andere dingen gebruiken. Slim gezien!

Enthousiast over deze nieuwigheden en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken? Neem contact op met een keukenexpert voor advies en download je gratis inspiratiebrochure.