Bekijk je toekomstige keuken in 3D met Dovy 360

Gepubliceerd op 02 October 2019

Dovy Keukens heeft de primeur in België! Bekijk nu je keukenontwerp bij je thuis op een computer, tablet, smartphone of door een virtual reality-bril. Ervaar de unieke sensatie van je toekomstige keuken in 3D, net alsof hij al bij je thuis zou staan. Zo zien de klanten virtueel hoe hun investering perfect tot haar recht komt.

Virtual reality is het heden en de toekomst

Virtual reality leek lange tijd toekomstmuziek, maar inmiddels is het realiteit geworden, virtueel weliswaar. Met een VR-bril duik je in de virtuele wereld. Geen echte wereld, maar zo goed als echt. Zet de VR-bril op en je krijgt de getoonde beelden vrijwel direct op je netvlies. Doordat de bril je ogen volledig omsluit, krijg je geen informatie meer uit je echte omgeving. Zo lijkt het alsof je in een andere wereld bent beland en die is héél echt. Zo echt dat je alle details van dichtbij meemaakt.

3-dimensionaal kijken

Draai je hoofd links of rechts en het beeld verandert mee. Overal waar je kijkt, volgt het beeld je zicht, in een reikwijdte van 360°. Boven of onder kijken, voor of achter, links of rechts, het beeld volgt je overal. Daardoor kijk je niet vanop een afstand, maar lijkt het alsof je er werkelijk bij bent. En de technologie staat niet stil, maar wordt steeds beter. Vooral op de details wordt gelet en die worden extra in de verf gezet zodat het beeld nóg echter lijkt.

Bedenk eens hoe sensationeel het zou zijn om je toekomstige nieuwe keuken in virtual reality te bekijken. Je kunt je droomkeuken praktisch voelen en aanraken. Kleuren zijn levensecht en details komen tot leven.

Een virtuele nieuwe keuken bij je thuis

Als trendsetter in de keukensector is Dovy fier om als eerste op de markt uit te pakken met een programma waarmee je thuis jouw toekomstige keuken in virtual reality kan beleven. Een unieke sensatie en ervaring!

Dovy laat je graag kennis maken met je nieuwe keuken in de virtuele wereld. Hoe werkt dat? Heel eenvoudig! Het ontwerp dat de Dovy-consultant speciaal voor jou op maat gemaakt heeft, wordt door het programma omgezet in een driedimensionaal ontwerp. Je ontvangt een e-mail met de link naar het ontwerp.

Thuis kun je op je gemak de link openen op een computer, tablet of smartphone. Inzoomen, uitzoomen, details bekijken, een algemeen overzicht, een boven- of zijaanzicht bekijken,… alles is mogelijk. Heb je een werkblad in graniet gekozen in het ontwerp? De verfijnde structuur in het granieten werkblad is zo gedetailleerd weergegeven in 3D dat het lijkt alsof het werkblad al voor je ligt. Ook de houtstructuur in de kastdeuren lijkt levensecht en met een beetje verbeelding zie je jezelf al achter de kookpotten staan.

Laat je familie en vrienden meegenieten

Toon het ontwerp tijdens het familiebezoek op je tablet of smartphone en je oogst gegarandeerd enkele jaloerse blikken. Laat hen advies geven of het materiaal van dichtbij bekijken door in te zoomen. Ze zullen er weg van zijn. Wil je je nieuwe keuken met alle details ook laten zien aan vrienden en kennissen? Stuur hen dan de link door en geniet er samen van.

Beschik je thuis over een VR-bril? Super! Paats je smartphone in de VR-bril en geniet van je droomkeuken. Of kom naar de toonzaal en bekijk het ontwerp door een professionele VR-bril. Het blijft een unieke ervaring die een spectaculair ‘wow-gevoel’ oproept want het is en blijft tenslotte jouw toekomstige droomkeuken waar je, letterlijk en figuurlijk, naar uitkijkt.

Op zoek naar een nieuwe keuken? Bezoek een Dovy showroom in je buurt of vraag je inspiratiebrochure aan

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan