Al 40 jaar denkt Dovy met je mee!

Gepubliceerd op 14 September 2020

Dovy blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. We ontrafelen het succesrecept van de keukenspecialist en zetten de laatste innovatie in de kijker.

40 jaar vakmanschap

Een eenvoudig atelier in Roeselare groeide in 40 jaar uit tot een geavanceerde fabriek op 44.000 m2 waar 5.000 keukens per jaar gemaakt worden. In die 40 jaar hanteerde het bedrijf dezelfde visie: keukens op maat maken met de beste materialen, volgens de regels van het meubelmakersvak en met het meest geavanceerde machinepark van België.

Maatwerk

Een droomkeuken realiseren, dat is niet zomaar wat kastjes op en naast elkaar stapelen en er een werkblad opleggen. Een degelijk ontwerp houdt rekening met functionaliteit, ergonomie, originaliteit, schoonheid en natuurlijk met jouw persoonlijke wensen. Dovy ontwerpt jouw keuken volledig volgens jouw wensen en eisen qua indeling, stijl, materiaal, kleur en afwerking. Een Dovy keukenconsultant begeleidt je vakkundig van het eerste idee tot het zorgvuldig afgewerkte resultaat. Je leest het goed: slechts één contactpersoon begeleidt jouw keukenproject van a tot z, van het ontwerp tot de finale oplevering.

Made in Belgium

Elk ontwerp begint met een bezoek aan een toonzaal bij jou in de buurt of desgewenst met een online afspraak met een keukenconsultant. Hij of zij tekent gratis een ontwerp op basis van je behoeften en wensen. Dit fotorealistisch ontwerp kan je thuis in 360° bekijken. Nog vragen? De keukenconsultant komt vrijblijvend ter plaatse om samen de mogelijkheden te bespreken. Hij bekijkt of er elektriciteit moet bijgelegd worden, of de wateraansluiting voldoet aan de vereisten en om alle technische voorzieningen na te kijken.

Garanties

Grondstoffen worden duurder, leveranciers verhogen hun prijzen, maar Dovy rekent die niet door eens je een keuken hebt besteld. De Roeselaarse keukenfabrikant garandeert dat de afgesproken prijs bij bestelling 2 jaar geldig blijft. Bovendien moet je geen voorschot betalen.

Op alle Dovy keukenmeubelen geniet je 10 jaar garantie. Wanneer er in de eerste tien jaar na installatie een probleempje opduikt, zorgt de dienst na verkoop voor een bevredigende oplossing, zonder kosten aan te rekenen. En nadat deze garantieperiode is afgelopen, biedt de klantendienst nog een levenslange service.

Plaatsbesparende ‘Horizon Plus’ deuren

We wonen steeds kleiner maar willen toch een ruime keuken met volledige kastenwand en een ruim kookeiland. Dat past niet in elke ruimte. Dus is het nodig om na te denken over hoe we zoveel mogelijk plaats kunnen besparen en toch zoveel mogelijk opbergruimte behouden. Daarom heeft Dovy een kolomkast ‘Horizon Plus’ ontwikkeld met deuren die zijwaarts opengaan. Als je beide deuren tegelijkertijd naar voor trekt en opzijschuift, komt er een zee van ruimte op je af. Je krijgt een volledig overzicht van de inhoud van de kast. Handig als je in een kleinere keuken minder plaats hebt tussen de kastenwand en het kookeiland.

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan