De voordelen van kant-en-klare fineerplaten in keukens

Het gebruik van fineer in keukens is niet meer weg te denken. Fineer heeft dan ook heel wat voordelen ten opzichte van massief hout en is sterker dan je denkt. Daarom ontwikkelde Decospan haar Shinnoki-collectie: kwalitatieve, afgewerkte gefineerde panelen waarmee keukenbouwers, meubelmakers of architecten gemakkelijk prachtige keukens ontwerpen.

Klaar voor gebruik

In tegenstelling tot de meeste gefineerde panelen zijn Shinnoki panels kant-en-klaar voor gebruik. Je verzaagt de plaat simpelweg tot de gewenste afmetingen en vormen. Een extra behandeling bij plaatsing is niet meer nodig. Alle platen zijn immers zacht geborsteld, gebeitst en gevernist. Conclusie: je verwerkt de plaat even gemakkelijk als een melamineplaat. Maar dan wel met de unieke look en feel van echt hout.

Een consistente kleur en look

Als houtverwerker of ontwerper wil je het hout en de look die je voorstelt bij de goedkeuring van een project, ook opleveren als resultaat. Met Shinnoki panelen kan je gerust zijn. Via onze gepatenteerde mixmatch-techniek verbinden we willekeurige stroken fineer met variaties in kleur en structuur. Dit zorgt voor een uniek, samenhangend effect die steeds garant staat voor een uniforme look doorheen jouw ontwerp. Kies jouw favoriete kleur uit één van de 16 tijdloze afwerkingen. Want de afwerking die je ziet en kiest, is ook de afwerking die je krijgt.

Betaalbaar

Voor de Shinnoki collectie creëerde Decospan de juiste balans tussen een stijlvol resultaat en een betaalbare prijs. Kwaliteit kent altijd een prijs, maar ons doel is om echt hout van hoge kwaliteit breder toegankelijk te maken. Want in tegenstelling tot namaakproducten, verbetert echt hout ieders levenskwaliteit.

Bijpassende kantenband

De details maken het verschil bij ieder interieurpoject. Daarom ontwierpen we een bijpassende, elegante kantenbanden in alle Shinnoki-kleuren en -stijlen. Voor keukens raden wij onze ABS-kantenbanden aan die ideaal zijn voor intensiever gebruik. Kies tussen ABS-kantenband of echte fineerkantenband. Zo ben je zeker van een elegante afwerking

Simuleer nu jouw eigen Shinnoki-keuken via onze tool of vind je dichtstbijzijnde Shinnoki-verdeelpunt

In samenwerking met Decospan

Meer nieuws van Decospan

Je parket onderhouden: ontdek 4 tips om jouw houten vloer in topvorm te houden

Parket is al jaren één van de populairste vloeren om te plaatsen in een nieuwbouw of renovatie.

Hout voorschrijven in je interieurproject? Laat je begeleiden door een Wood Consultant

Fineer kent al enkele jaren een sterke opmars binnen interierinrichting.

Slechte akoestiek in een ruimte? Zo pak je dit aan in stijl!

Een ruimte waarin je elkaar niet goed verstaat en waarin geluid lang nagalmt, het is geen fijne p

Geef jouw interieur een trendy look met houten wandbekleding

In 2020 is houten wandbekleding opnieuw helemaal in en is het niet meer weg te denken in woonkame

GRATIS Nieuwsbrief