De eiken keuken als sfeerbrenger, ook in strakke interieurs!

Moet je toekomstige keuken sfeer ademen? Uitnodigen tot kokkerellen, maar ook tot genieten en bijpraten? Kijk dan uit naar een keuken met een warme uitstraling. Een eiken keuken brengt instant sfeer. En ja, er is een eiken keuken voor elke woonstijl.  

Gezelligheid troef

In de hedendaagse keuken wordt volop geleefd. We scoren er onze eerste koffie van de dag. Fiksen er een ontbijtje of een snack. Later overlopen we er onze dag terwijl we in de potten roeren. Dat vraagt om een gezellig decor! Hier heeft een houten keuken een streepje voor. Ontdek inspirerende projecten.

Tijdloze charme

Waarom hout? Daarmee geniet je van instant sfeer. Jong en oud waarderen de warme uitstraling van dit natuurlijke materiaal. Daarbij komt dat hout zowel flexibel als sterk is. Een houten keuken blijft jaren mooi. Trends komen en gaan, maar een houten keuken behoudt zijn charme. Zo vormt deze een belangrijke meerwaarde voor je huis.  

Stijlvol in eik

Een populaire houtsoort voor keukens is eik. Met dit materiaal creëer je moeiteloos een harmonieuze look. Van keukenkastjes tot werkblad, alles kan uitgevoerd worden in eik. Zo trek je de lijn door. Liever een combinatie met bijvoorbeeld natuursteen? Ook dat kan! Bekijk uiteenlopende stijlen en realisaties.

Lokaal met Europese eik

Er zijn diverse soorten eik, maar met Europese eik kies je voor een lokaal product. Europese eik staat bekend als een zeer sterke, duurzame houtsoort. Met zijn zachte structuur en lichte kleur leent het zich tot diverse toepassingen in interieurvormgeving. Kies bij voorkeur voor massieve eik. De unieke structuur en uitstraling geven je keuken een extra dimensie. Het hout krijgt een speciale behandeling voor een nog langere levensduur.

Diverse stijlen

Vintage of strak, rustiek of klassiek … Er is voor elke interieurstijl een passende eiken keuken. Deel je plannen met een ervaren specialist. Samen komen jullie tot een resultaat dat in lijn ligt van je woonstijl, situatie en je budget. Maak een afspraak en krijg vrijblijvend advies.

Liefde voor het ambacht

Graag een authentieke keuken op maat? Ontdek dan de ambachtelijke keuken die met de hand wordt afgewerkt. Voor het werkblad kun je kiezen uit natuursteen of eik. Beide materialen zijn natuurlijk, duurzaam en stralen volop karakter uit. Ontdek welk materiaal jij best kiest.

Onderhoudsvriendelijk hout

En het onderhoud van je keuken? Dat is erg eenvoudig. Een allesreiniger volstaat om de massieve eik te reinigen. Daarvoor gebruik je een zeemvel, spons of een zachte doek. Na het schoonmaken wrijf je het hout even droog, en klaar! Ontdek tips voor het schoonmaken van een houten keuken.

Kijk uit naar een specialist

Interesse in een eiken keuken? Bij de Bosbeke profiteer je van 2 generaties ervaring in het maken van meubels en houtbewerking. De enthousiaste ontwerpers gieten je wensen en ideeën in creatieve ontwerpen, aangepast aan de beschikbare ruimte. Je houten keuken wordt afgewerkt met de hand, tot in de kleinste details. Puur vakmanschap!

Zin om uiteenlopende keukenstijlen te spotten en diverse afwerkingen te ontdekken? Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom. In een moeite pik je nuttige adviezen mee.

 

Meer nieuws van De Bosbeke - massief eiken vakmanschap

Dressing met eiland: de voordelen!

Steeds meer mensen kiezen voor een dressing en bij de Bosbeke begrijpen we waarom.

Drie handige oplossingen in de keuken

Niet elke woning heeft voldoende ruimte om een grote keuken te plaatsen met veel kasten en lades.

Onderhoud uw massief eiken keuken met onze tips en tricks

U heeft een houten keuken in uw woning en het is tijd om deze te poetsen?

GRATIS Nieuwsbrief