Zijn je keukenkasten klaar voor 1240 spullen?

Gepubliceerd op 24 Mei 2022

Het huishouden combineren met een gezin én een carrière wordt een steeds grotere uitdaging. Om een chaotische levensstijl te vermijden, moeten we meer nadenken over de praktische inrichting van ons huis en vooral van onze keukenkasten. Van Hoecke, expert in functioneel meubelbeslag, geeft met het merk ORGALUX verschillende keukenkastonderdelen voor een opgeruimd bestaan én helpt je met je 1240 keukenspullen. 

1240

Dat is het aantal spullen die jouw keuken bevat. Geen wonder dat je het overzicht verliest! Je keuken ziet er dan ook snel ongeorganiseerd en niet uitnodigend uit. Nochtans heeft je omgeving, volgens de oosterse filosofie Feng Shui, heel wat invloed op je. De regels van de Feng Shui zeggen dat je harmonie in je leven brengt door ook je woning harmonieus in te richten. Zo heeft ook een ordelijke keuken een positieve invloed op je gemoedstoestand. Rondslingerende keukenspullen, rommelige keukenladen en een chaotisch kruidenrek zijn dus not done als je een frisse geest wilt. De keukenlade-indelingen en keukenhulpjes van ORGALUX dwingen je om orde te creëren in je keukenkasten én te behouden.

Orde in je hoofd

De praktische keukenhulpjes en lade-indelingen van ORGALUX zorgen voor orde in je woning én in je hoofd. Maar Van Hoecke begrijpt dat een moderne en realistische setting broodnodig is bij het presenteren van dergelijke producten. De ORGALUX-keukenaccessoires worden gepresenteerd in een hippe loftomgeving met een hoge lifestylefactor. Op die manier koppelt ORGALUX moderne ladeoplossingen aan een moderne levensstijl. Een realistische, leefbare omgeving die de huidige tijdsgeest mooi representeert.

Chaos bestrijden

Tijd met het gezin doorbrengen, een carrière uitbouwen, een hobby uitoefenen én een huis onderhouden: het is vandaag geen simpele klus om dat allemaal te combineren. Van Hoecke toont verschillende oplossingen om orde in huis te brengen, zodat je je kunt focussen op de belangrijke zaken in je leven.

Volg je intuïtie

Met de lade-indelingen en keukenhulpjes van ORGALUX wordt het een tweede natuur om alles ordelijk te houden in huis. Je gaat je keukenkasten op een intuïtieve manier opruimen en ordenen. Zo biedt de kruidenhouder een duidelijk overzicht in je kruidenlade, waardoor je snel het juiste potje terugvindt. Een moderne invulling van het kruidenrek.

Ook de bestekindelingen creëren overzicht in je keukenkasten. Een groot verschil met de typische bestekbak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen als staal, hout en kunststof, en vinden dan ook een plaats in zowel een moderne, landelijke als klassiekere keuken. Ook buiten de keuken bewijst ORGALUX zijn nut.

De eenvoudig afwasbare lade-indelingen lenen zich bijvoorbeeld perfect tot gebruik in de badkamer om je make-up, flacons, flesjes en andere verzorgingsproducten te rangschikken. 

Wist je dat je drie jaar van je leven in de keuken doorbrengt? Een praktische indeling van je keukeninrichting is dus essentieel om er een aangename omgeving van te maken. Ontdek de producten van ORGALUX online of laat je inspireren door de brochure.