Van Hoecke is future proof: op deze apps kun je bouwen

Dat Van Hoecke opnieuw uitgeroepen is tot Factory of the Future, komt niet als een verrassing. Innovatie troef, want in Sint-Niklaas lanceert de expert in meubelbeslag twee apps die meubelbouwers het werkleven makkelijker maken. Dankzij deze apps wordt bestellen bij Van Hoecke en het monteren van beslagoplossingen een stuk eenvoudiger.

Klik, swipe, bestel met de bestelapp van Van Hoecke

De Van Hoecke app vereenvoudigt het bestelproces van stockproducten of voorgemonteerde lades. Je hoeft enkel de barcode van Blum of de QR-code van de lade te scannen en de app herkent jouw gekozen producten meteen. Zonder omweg voeg je ze toe aan je online winkelmandje en in een handomdraai heb je zo de nodige producten besteld.

Progressive Web app

De Van Hoecke app is een Progressive Web app die gebruik maakt van een mobiele browser. Het is dus niet nodig om hem te downloaden in de App of Play Store. Het grote voordeel daarbij is dat je steeds aan de slag kan met de laatste versie van de app zonder daarvoor de updates in de gaten te moeten houden. Om te starten surf je gewoon met je mobiel toestel naar https://app.vanhoecke.be.

Digitale handleiding: de EASY ASSEMBLY-app

Als het van Van Hoecke afhangt, behoren ook handleidingen volledig tot de verleden tijd. Dankzij de EASY ASSEMBLY-app van Blum heb je voor al jouw montages een digitale handleiding bij de hand via de smartphone of tablet. Aan de hand van montagevideo’s en -handleidingen begeleidt de app de gebruiker door iedere stap van het montageproces. Bovendien worden de exacte boorplaats en instelling van verschillende beslagtoepassingen duidelijk getoond aan de hand van interactieve toepassingen. Grootste pluspunten van deze app zijn dus de tijdsbesparing en garantie van hoge kwaliteit wanneer je meubelen geplaatst en afgewerkt worden.

App Store

Deze app is gratis te downloaden via de Apple App Store en de Google Play Store.

In samenwerking met Blum

Meer nieuws van Blum

Aanbod op maat voor een ideale lade-indeling

Om je voluit te kunnen focussen op het koken, verlies je liever niet te veel tijd aan de eindeloz

Elektrisch openen van greeploze ingebouwde toestellen

Greeploze keukenkasten geven je keuken een strakke, overzichtelijke uitstraling.

Orde in je keukenkasten en keukenladen, zo lukt het!

Waar ligt mijn pollepel? Waar heb ik dat potje kurkuma gelaten?

Deze tv-kok helpt je bij het inrichten van je keuken

Wist je dat je in een volgens de regels ingedeelde keuken gemakkelijk de helft aan opbergruimte k

GRATIS Nieuwsbrief