Ultieme opslagruimte: de bijkeuken

Als er één plek in huis is waar opslag en orde centraal staan, dan is het de bijkeuken wel. Wie droomt er niet van een extra kamer met keukenkasten, keukenladen en handige oplossingen om alles een eigen overzichtelijke plek te geven? Blum, leverancier van onder meer lades, scharnieren en lade-indelingen, toont hoe opgeruimd ook netjes staat in de bijkeuken dankzij enkele slimme oplossingen voor je keukeninrichting.

Blum biedt oplossingen om het leven makkelijker en vooral overzichtelijker te maken. Want van een opgeruimd en geordend huis wordt een mens een stuk vrolijker. De berging of bijkeuken is dé plek in huis waar het snel gaat rommelen. In de keukenkasten willen we namelijk veel materiaal en producten opbergen. Blum biedt daarom de efficiëntste indeling om orde te scheppen in die kleine ruimte.

Slimme indeling, op maat gemaakt

Een opgeruimde en overzichtelijke ruimte geeft rust in je hoofd. Hoeveel plaats je exact nodig hebt, is voor iedereen anders en hangt onder meer af van de grootte van je gezin, je levensstijl en je kookgewoontes. Daarom voorziet Blum handige en gebruiksvriendelijke indelingen, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Ontdek onze handige tips voor meer bergruimte.

Ergonomisch huishouden

 

Met een goed doordachte berging kun je makkelijk bij je voorraad, vind je alles in een handomdraai terug en bespaar je niet alleen plaats, maar ook heel wat tijd in het huishouden. Zo heb je met een droogkast en wasmachine op ooghoogte nooit meer last van lage rugpijn, de ingebouwde strijkplank wint meters plaats en de speciaal ontworpen schoenenlades bergen je favoriete schoenen op. Praktisch én overzichtelijk!

De bijkeuken is een uiterst aangename aanvulling op je keuken en biedt extra ruimte voor opslag. Spullen die je niet dagelijks nodig hebt, krijgen er keurig een eigen plekje in de keukenkasten. Ook waardevolle of gevaarlijke producten vinden er een veilige plaats: het sluitsysteem CABLOXX van Blum brengt extra veiligheid in de verschillende lade-oplossingen.

Wist je dat een extra brede lade meer bergruimte oplevert dan twee losse kasten naast elkaar? Door een paar minimale aanpassingen in je keukeninrichting win je veel plek, want zelfs in een kleine ruimte kun je een overzichtelijke bijkeuken inrichten.

Een ingebouwde diepvriezer en koelkast winnen niet alleen plaats, ze zorgen er ook voor dat de keukenapparaten mooi in hun omgeving passen. Met SERVO-DRIVE flex open je ze met een zachte tik én kun je ze nooit meer per ongeluk laten openstaan: als de deur onaangeroerd blijft, gaat die automatisch weer dicht.

Altijd in voorraad

Dankzij SPACE TOWER blijft niet alleen de keuken overzichtelijk en opgeruimd, ook als voorraadkast in de berging maakt het meubel zich nuttig. De kast met brede lades werd speciaal ontworpen om veel gewicht te dragen, tot wel 70 kg. Voor de producten die je vandaag, volgende week of volgende maand pas nodig hebt.

Benieuwd naar meer tips voor een praktische (bij)keuken? Vraag je gratis brochure aan. Vergeet ons zeker niet te volgen via Facebook / Twitter / LinkedIn

 

In samenwerking met Blum

Meer nieuws van Blum

Aanbod op maat voor een ideale lade-indeling

Om je voluit te kunnen focussen op het koken, verlies je liever niet te veel tijd aan de eindeloz

Elektrisch openen van greeploze ingebouwde toestellen

Greeploze keukenkasten geven je keuken een strakke, overzichtelijke uitstraling.

Van Hoecke is future proof: op deze apps kun je bouwen

Dat Van Hoecke opnieuw uitgeroepen is tot Factory of the Future, komt niet als een verrassing.

Orde in je keukenkasten en keukenladen, zo lukt het!

Waar ligt mijn pollepel? Waar heb ik dat potje kurkuma gelaten?

GRATIS Nieuwsbrief