Storage heaven: de bijkeuken

Als er één plek in huis is waar opslag en orde centraal staan, dan is het de bijkeuken wel. Een paradijs voor de neatfreak, maar ook voor de chaoot: wie droomt er niet van een extra kamer met kasten, lades en handige oplossingen om alles een eigen overzichtelijke plek te geven? Blum, leverancier van onder meer lades, scharnieren en lade-indelingen, toont hoe opgeruimd ook netjes staat in de bijkeuken dankzij enkele slimme oplossingen.

Blum biedt oplossingen om het leven makkelijker en vooral overzichtelijker te maken. Want van een opgeruimd en geordend huis wordt een mens een stuk vrolijker. De berging of bijkeuken is dé plek in huis waar het snel gaat rommelen. Daar willen we namelijk veel materiaal en producten opbergen. Blum biedt daarom de efficiëntste indeling om orde te scheppen in die kleine ruimte.

Slimme indeling, op maat gemaakt

Een opgeruimde en overzichtelijke ruimte geeft rust in je hoofd. Hoeveel plaats je exact nodig hebt, is voor iedereen anders en hangt onder meer af van de grootte van je gezin, je levensstijl en je kookgewoontes. Daarom voorziet Blum handige en gebruiksvriendelijke indelingen, afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Ergonomisch huishouden

Met een goed doordachte berging kun je makkelijk bij je voorraad, vind je alles in een handomdraai terug en bespaar je niet alleen plaats, maar ook heel wat tijd in het huishouden. Zo heb je met een droogkast en wasmachine op ooghoogte nooit meer last van lage rugpijn, de ingebouwde strijkplank wint meters plaats en de speciaal ontworpen schoenenlades bergen je favoriete schoenen op. Praktisch én overzichtelijk!

De bijkeuken is een uiterst aangename aanvulling op je keuken en biedt extra ruimte voor opslag. Spullen die je niet dagelijks nodig hebt, krijgen er keurig een eigen plekje. Ook waardevolle of gevaarlijke producten vinden er een veilige plaats: het sluitsysteem CABLOXX van Blum brengt extra veiligheid in de verschillende lade-oplossingen.

Wist je dat een extra brede lade meer bergruimte oplevert dan twee losse kasten naast elkaar? Door een paar minimale aanpassingen win je veel plek, want zelfs in een kleine ruimte kun je een overzichtelijke bijkeuken inrichten

Een ingebouwde diepvriezer en koelkast winnen niet alleen plaats, ze zorgen er ook voor dat de apparaten mooi in hun omgeving passen. Met SERVO-DRIVE flex open je ze met een zachte tik én kun je ze nooit meer per ongeluk laten openstaan: als de deur onaangeroerd blijft, gaat die automatisch weer dicht.

Altijd in voorraad

Dankzij SPACE TOWER blijft niet alleen de keuken overzichtelijk en opgeruimd, ook als voorraadkast in de berging maakt het meubel zich nuttig. De kast met brede lades werd speciaal ontworpen om veel gewicht te dragen, tot wel 70 kg. Voor de producten die je vandaag, volgende week of volgende maand pas nodig hebt.

Vergeet ons zeker niet te volgen via Facebook / Twitter / LinkedIn

In samenwerking met Blum

Meer nieuws van Blum

ORGALUX-keukenaccessoires, en koken wordt kinderspel

In drukke tijden genieten we extra hard van de tijd die we samen met het gezin delen.

Ontdek extra opbergruimte in je keuken

In een keuken kan je nooit opbergruimte te veel hebben.

De keuken als leefruimte

De keuken blijft het hart van onze woning.

Gratis documentatie van Blum

GRATIS Nieuwsbrief