Overzichtelijke keukenlades voor een zorgeloos menu

Gepubliceerd op 13 February 2019

De keuken is vaak het pronkstuk van de woning. Over de look heb je vast goed nagedacht. Maar is je keuken ook praktisch? Ontdek hoe je je keuken omtovert tot een praktische werkruimte dankzij overzichtelijke lades. Bye bye kookstress!

Mooi ingedeeld

Verloopt een avondje koken in jouw keuken goed georganiseerd? Of start het met een chaotische zoektocht naar benodigdheden? Dankzij handige lade-indelingen vind je in een handomdraai de juiste keukentools en ingrediënten terug. Voeg er praktische keukenhulpjes aan toe en je hebt de juiste ingrediënten om van koken een topervaring te maken. Of je nu een beginnend hobbykok of een ervaren gastronomische chef bent. Ontdek hier de sleutel tot ordelijke lades.

Goed gekruid

Van basilicum en curry tot oregano en zwarte peper. Heb je een grote voorraad kruiden, dan kan het lang duren voor je het juiste potje gevonden hebt. De tijd die je spendeert aan zoeken kun je voortaan nuttiger besteden. Dankzij een handige kruidenhouder met schuine stand behoud je het overzicht in je kruidenlade. Je ziet in één oogopslag de etiketten en vindt meteen wat je zoekt. Een verademing!

Binnen handbereik

Waar is die keukenlepel of spatel nu weer gebleven? Ook als het over je lade met keukentools gaat kun je orde op zaken stellen. Een indeling brengt structuur en overzicht in je lade. Geef al je kookgerei een vaste plek dankzij zowel grote als kleine compartimenten. Bovendien voegt een handige folie- of zilverpapiersnijder extra gebruiksgemak toe. Recht scheuren wordt kinderspel!

Tafeltje-dek-je

Ken je dat gevoel? Je denkt het juiste aantal borden meegebracht te hebben, maar wanneer je ze op tafel zet merk je dat er toch één mist. Met een verstelbare bordenhouder dek je de tafel in een mum van tijd. Je pakt meteen het juiste aantal borden op en brengt ze in één beweging naar de tafel. De grootte van de houder stel je zelf in, afhankelijk van de grootte van het bord.

Wil je je keuken beter organiseren? Ontdek onze praktische tips. Vraag je gratis brochure aan of neem contact op met een specialist in je buurt

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan