ORGALUX-keukenaccessoires, en koken wordt kinderspel

In drukke tijden genieten we extra hard van de tijd die we samen met het gezin delen. Een traditionele manier om het gezin te verenigen is samen koken. Door samen een lekkere maaltijd op tafel te toveren, creëer je een écht familiemoment. ORGALUX zet die traditie centraal en maakt er een zorgeloze activiteit van met efficiënte keukenaccessoires.

Koken is voor veel mensen een belangrijke ontstresser. Sommigen zien het zelfs als een bron van meditatie. Het ritmische snijden van groenten en het roeren in de kookpot brengen je hoofd tot rust. Maar het eten bereiden is ook een ideale manier om het gezin bijeen te krijgen. Rond de kookpotten ontspannen en communiceren we. De gezinsbanden worden er met andere woorden versterkt. De uren die we daarna aan tafel spenderen, zijn van even groot belang.

De juiste tools

Om je voluit te kunnen focussen op het koken, verlies je beter niet te veel tijd aan de eindeloze zoektochten naar de juiste tools. Dankzij de keukenlade-indelingen van ORGALUX tover je in no time een heerlijke maaltijd op tafel, samen met het gezin. Bovendien zorgen de keukenhulpjes ervoor dat koken ook voor kinderen een gemakkelijke klus wordt.

Spice up your life

Keuken : kruidenhouderBasilicum, oregano, paprika ... het zijn maar enkele van de kruiden-essentials die je in je rekken met kruiden in huis moet hebben. Wil je je kruiden opbergen? Gooi ze dan ook niet lukraak in een lade of rek, maar gebruik een volwaardige kruidenhouder, een eigentijds kruidenrek. Voordelen: al je kruiden staan altijd netjes op orde én je kunt ze allemaal duidelijk herkennen. Geen nodeloze zoektocht meer naar dat ene potje helemaal achteraan in de té hoge keukenkast. Tip: dit kruidenrek plaats je het best in een lade of op je aanrecht.

Bordjes stapelen

Niets vervelender dan geklungel met je borden. Gelukkig kun je met deze bordenhouders je borden probleemloos tot aan tafel dragen. Dankzij de grepen heb je ze altijd stevig in de hand en kan zelfs zoon- of dochterlief ze veilig verplaatsen. Daarnaast passen ze perfect in de keukenlade, zijn ze verstelbaar en dus geschikt voor borden van verschillende groottes.

Briljante folie

Plastic- en aluminiumfolie zijn briljante uitvindingen, die toch heel wat frustraties uitlokken. Een stukje afsnijden leidt bijna altijd tot geklungel. Met deze foliehouder snij je keer op een keer het perfecte stuk af, zonder geknoei.

Vlijmscherp

Keuken : messenhouderMessen willekeurig in een lade gooien is niet de veiligste bewaarmethode, zeker niet als er kleintjes in huis lopen. Deze messenhouder beschermt je handen tegen het scherpe lemmet en houdt orde in je keukenlade.

 

In samenwerking met Blum

Meer nieuws van Blum

Aanbod op maat voor een ideale lade-indeling

Om je voluit te kunnen focussen op het koken, verlies je liever niet te veel tijd aan de eindeloz

Elektrisch openen van greeploze ingebouwde toestellen

Greeploze keukenkasten geven je keuken een strakke, overzichtelijke uitstraling.

Van Hoecke is future proof: op deze apps kun je bouwen

Dat Van Hoecke opnieuw uitgeroepen is tot Factory of the Future, komt niet als een verrassing.

Orde in je keukenkasten en keukenladen, zo lukt het!

Waar ligt mijn pollepel? Waar heb ik dat potje kurkuma gelaten?

GRATIS Nieuwsbrief