Orde in je keukenkasten, zo lukt het

Lenteschoonmaak in de keuken. Het lijkt vaak onbegonnen werk, en zonder plan stapelt de rommel in je keukenkasten zich snel weer op. Resultaat? Je vindt de grijptang nog altijd niet terug in je bestekbak, je scherpste mes lijkt wel verdwenen en net wanneer je batterijen nodig hebt, zijn die spoorloos.Blum helpt je op weg naar een opgeruimd bestaan met enkele slimme oplossingen voor je keukeninrichting.

Opruimen is zeker geen mission impossible. Pijnpunt is vaak een gebrek aan organisatie, en dat is eenvoudiger op te lossen dan je denkt. Met enkele kleine aanpassingen en slimme oplossingen kun je gemakkelijker je keuken indelen. Want een opgeruimde woning brengt niet alleen rust in je huis, maar ook in je hoofd. Ook de Chinese feng shui gaat ervan uit dat een harmonieuze omgeving ons positieve energie geeft. En zo’n omgeving creëren we door orde te scheppen en onnodige zaken op een nette manier op te bergen.

Blum, expert in praktische oplossingen voor opbergproblemen, houdt van orde en overzicht. Dankzij de handige opbergsystemen gaat geen centimeter opbergruimte verloren en creëer je eindelijk een efficiënte indeling. De lade-indelingen uit de collectie ORGALUX helpen zelfs de grootste rommelmakers met opruimen en scheppen op een intuïtieve manier orde in je keukenkasten.

Opgeruimd staat netjes

In de bestekbak is overzicht vaak ver te zoeken. Elke keer opnieuw is het zoeken naar plaats, waardoor niets op dezelfde plek terechtkomt. Met als gevolg dat we ons elke keer weer afvragen waar dat ene mes of die ene lepel gebleven is. Het lijkt soms alsof het bestek een eigen leven leidt. Met de ORGALUX-lade-indelingen stel je orde op zaken in je keukenkast: de slipvaste frames zorgen voor een nette rangschikking die je bijna dwingen om je tools juist te leggen. Ze zijn bovendien flexibel in gebruik en laten je intuïtief de lade efficiënt en netjes indelen.

De rommellade

Iedereen heeft er wel één: een lade met post-its, onbekende sleutels, pennen, opladers, postzegels, batterijen, elastiekjes, munten, spelden … waar je niets in terugvindt, maar toch heel regelmatig iets uit nodig hebt. Met de lade-indelingen uit de collectie ORGALUX van Blum maak je zelfs die lade weer ordelijk. Zowel het houten als stalen ontwerp zit in elke lade als gegoten en schuift niet weg. De magnetische frames blijven mooi op hun plaats in combinatie met een stalen achterwand.

Handige keukenaccessoires

Met de keukenaccessoires van ORGALUX hoef je nooit lang te zoeken naar de juiste tools.

  1. Rangschik je messen in een messenhouder. Zo krijgen ze een vaste plek in je lade én blijven ze overzichtelijk. Bovendien komen je handen op die manier niet in aanraking met het scherpe lemmet.
  2. Vermijd geklungel met aluminium- en vershoudfolie dankzij een foliesnijder. Die maakt dat je altijd mooi afgesneden stukjes hebt zonder folie te verspillen.
  3. Graai niet langer tussen al je kruidenpotjes tot je er eentje omstoot. Met een kruidenrek of kruidenhouder in je lade of keukenkast vind je het juiste potje vliegensvlug terug.
  4. Borden kunnen makkelijker verschuiven in lades. In bordenhouders blijven ze mooi op hun plaats en netjes gestapeld. Je kunt de houders ook gebruiken om meerdere borden tegelijk te transporteren naar de eettafel.

     

Meer tips over opruimen vind je terug op http://www.orgalux.com/nl-nl

Vergeet ons zeker niet te volgen via Facebook / Twitter / LinkedIn

In samenwerking met Blum

Meer nieuws van Blum

Aanbod op maat voor een ideale lade-indeling

Om je voluit te kunnen focussen op het koken, verlies je liever niet te veel tijd aan de eindeloz

Elektrisch openen van greeploze ingebouwde toestellen

Greeploze keukenkasten geven je keuken een strakke, overzichtelijke uitstraling.

Van Hoecke is future proof: op deze apps kun je bouwen

Dat Van Hoecke opnieuw uitgeroepen is tot Factory of the Future, komt niet als een verrassing.

Orde in je keukenkasten en keukenladen, zo lukt het!

Waar ligt mijn pollepel? Waar heb ik dat potje kurkuma gelaten?

GRATIS Nieuwsbrief