Orde in je keukenkasten en keukenladen, zo lukt het!

19/04/2019

Waar ligt mijn pollepel? Waar heb ik dat potje kurkuma gelaten? Koken kan heel leuk zijn, maar als je keukenkasten en keukenladen een rommeltje zijn is de fun ver te zoeken. Hoe stel je orde op zaken in je keukenladen, keukenkasten en je bestekbak? Check onze tips!

Je keukenkasten herbekeken

Wil je graag meer orde in je keukenkasten? Je kunt natuurlijk die ene rommelkast aanpakken, maar het is beter om even stil te staan bij de indeling van je keuken. Het slim indelen van je keuken is belangrijker dan je denkt. Creëer logische werkzones en geef alles een vaste plek. Tip: plaats je servies in kasten of keukenladen dichtbij je vaatwasser. Zo kun je je proper servies meteen kwijt. Ontdek meer tips voor een ordelijke keuken.

Meer ruimte in je keukenkasten

Heb je meer keukengerei dan je de baas kunt? Ga eens door je keukenkasten en elimineer overbodige spullen. Keukengerei dat je al een jaar niet meer hebt gebruikt, zal je niet missen. Misschien kun je er iemand anders een plezier mee doen? De overige keukenspullen geef je een eigen plekje. Keukenladen zijn het handigst om spullen in op te bergen, want daarmee krijg je extra opslagruimte. Ontdek hoe je je keukenladen efficiënt indeelt.

De bestekbak 2.0

Dit is meteen je kans om af te rekenen met een rommelige bestekbak of keukenlade. Zo bestaan er handige onderdelen voor je keukenlade die het ontdekken waard zijn. De stevige lade indelingen zijn er niet alleen voor messen en vorken. Dankzij grotere compartimenten en tussenstukken houd je ook groter werkbestek bij de hand. Kies bij voorkeur lade indelingen uit een kwalitatief materiaal, die gaan jaren mee. Zwart, grijs of graag een houtlook? Het kan allemaal. Ontdek diverse afwerkingen voor lade indelingen.

Kruiden overzichtelijk opbergen

Heb jij diverse rekken met kruiden, of één bescheiden kruidenrek, en is het toch altijd zoeken naar dat ene potje? Met een kruidenhouder heb je altijd een goed overzicht. Dankzij de schuine stand kun je de etiketten makkelijk aflezen en vind je snel het juiste potje. In één kruidenhouder kun je 12 tot 16 kruidenpotjes kwijt. Als één kruidenhouder niet volstaat, kun je enkele houders naast elkaar in je keukenlade plaatsen. Een handig alternatief voor je rekje kruiden in de keuken. Je kiest tussen diverse materialen en afwerkingen, voor een geslaagde match met je keukenlade en keukenkasten. Ontdek uiteenlopende uitvoeringen

Je voorraadkasten netjes ingedeeld

Ook voor je voorraadkasten zijn er slimme oplossingen voor meer orde en overzicht. Dozen ontbijtgranen, pasta, koeken enzovoort kun je makkelijk opbergen in een hoge keukenlade. Dankzij de handige ladeverdelers blijven al je producten op hun plaats en vind je meteen wat je zoekt. Zo houd je meer tijd over om te genieten van je kook-experimenten. Succes!
Zin om orde op zaken te stellen in je keuken? Of ben je op zoek naar handige accessoires voor je nieuwe keuken? Bekijk het brede gamma oplossingen voor keukenladen. Vraag je gratis inspiratiegids aan en ontdek meer frisse opbergideeën.

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.