Ontdek het alternatief voor vernikkelde scharnieren in keukenkasten

24/10/2016

Donkere kleuren worden steeds populairder in ons interieur. Zwarte meubels, keukenkasten bijvoorbeeld, stralen luxe uit en ogen vooral tijdloos. Voor een uniform uitzicht wordt ook de binnenkant van de meubels steeds vaker in een donkere tint afgewerkt. Een noodzakelijk, maar opvallend element in veel van die kasten zijn de vernikkelde scharnieren. Blum brengt hiervoor nu dé oplossing op de markt. De ‘CLIP top BLUMOTION’-scharnieren van het merk zijn voortaan ook in het ‘Onyx’-zwart verkrijgbaar. De vertrouwde, beproefde Blum-kwaliteit in een stijlvol, vernieuwend jasje.

Bewezen kwaliteit, nieuwe mogelijkheden

Sinds 2009 is de CLIP top BLUMOTION’van Blum dé standaard voor meubelscharnieren. Omdat de demping er al in geïntegreerd zit, is het niet meer nodig een afzonderlijk of opklikbaar systeem te gebruiken. De bekroonde Blum-scharnieren laten de deuren zacht en geruisloos sluiten dankzij de ingenieuze ‘BLUMOTION’-techniek.

Het klassieke, vernikkelde scharnier krijgt er nu een broertje bij met de zwarte variant. ‘CLIP top BLUMOTION’ in de ‘Onyx’-tint combineert niet alleen mooi met donkere meubels. Ook bij de kwaliteitsmeubels in een lichter materiaal zorgen ze voor een elegant accent. Zo heb je meer mogelijkheden om je meubels en keukenkasten tot in de kleinste details te personaliseren. Ideaal dus voor een samenhangend geheel of een contrastrijke invulling van je interieur.

Innovatieve techniek

Deze variant in een stijlvolle, zwarte verpakking levert meer vrijheid op in de vormgeving van je keukenkasten zonder compromissen te moeten sluiten op het vlak van design. Uiteraard kun je blijven rekenen op dezelfde innovatieve techniek. De scharnieren staan garant voor een comfortabele bereikbaarheid dankzij hun grote openingshoek. Net als de vernikkelde versie kreeg dit scharnier een beschermlaag mee tegen corrosie. De meest gangbare types zoals ‘CLIP top BLUMOTION 110°’, dikke deurscharnieren en kaderdeurmodellen zijn nu in de donkere kleurvariant beschikbaar.

De voordelen van ‘CLIP top BLUMOTION’

  • BLUMOTION’ kan uitgeschakeld worden via de schakelaar.
  • Er zijn traploze driedimensionale verstelmogelijkheden.
  • Dankzij de ‘INSERTA’-bevestiging en het ‘CLIP’-mechanisme monteer je het scharnier heel eenvoudig en zonder werktuigen.
In samenwerking met Blum

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.