Ontdek de lade-indelingen van ORGALUX

Gepubliceerd op 13 February 2017

Het huishouden combineren met een gezin én een carrière wordt een steeds grotere uitdaging. Om een chaotische levensstijl te vermijden, moeten we meer nadenken over de praktische inrichting van ons huis. Van Hoecke, expert in functioneel meubelbeslag, geeft met het vernieuwde merk ORGALUX verschillende oplossingen voor een opgeruimd bestaan. 

In het gamma keukenkast onderdelen zorgen de praktische keukenhulpjes en lade-indelingen van ORGALUX voor orde in je woning, keukenkasten én in je hoofd. Maar Van Hoecke begrijpt dat een moderne en realistische setting broodnodig is bij het presenteren van dergelijke producten. Daarom wordt ORGALUX voorgesteld in een hippe loftomgeving met een hoge lifestylefactor. Op die manier koppelt ORGALUX moderne ladeoplossingen aan een moderne levensstijl. Een realistische, leefbare omgeving die de huidige tijdsgeest mooi representeert.

Chaos bestrijden

Tijd met het gezin doorbrengen, een carrière uitbouwen, een hobby uitoefenen én een huis onderhouden: het is vandaag geen simpele klus om dat allemaal te combineren. Van Hoecke toont verschillende oplossingen om orde in huis te brengen, zodat je je kunt focussen op de belangrijke zaken in je leven.

Volg je intuïtie

Met de keukenlade-indelingen en keukenhulpjes van ORGALUX wordt het een tweede natuur om alles ordelijk te houden in huis. Je gaat je keukenkasten op een intuïtieve manier opruimen en ordenen. Zo biedt de kruidenhouder een duidelijk overzicht in je kruidenlade, waardoor je snel het juiste potje terugvindt.

Ook de bestekindelingen en bestekbakken creëren overzicht in je keukenkasten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen als staal, hout en kunststof, en vinden dan ook een plaats in zowel een moderne, landelijke als klassiekere keuken. Ook buiten de keuken bewijst ORGALUX zijn nut.

De eenvoudig afwasbare lade-indelingen lenen zich bijvoorbeeld perfect tot gebruik in de badkamer om je make-up, flacons, flesjes en andere verzorgingsproducten te rangschikken. Zelfs in de dressing helpen ze je dassen, handschoenen, lingerie of horloges netjes te ordenen.

 

Wist je dat je drie jaar van je leven in de keuken doorbrengt? Een praktische indeling van je keuken is dus essentieel om er een aangename omgeving van te maken. ORGALUX helpt je hiermee.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan