Het nieuwe greeploos

In 2015 lanceert Blum een gloednieuwe mechanische techniek die bijdraagt tot vloeiender en stiller bedieningscomfort van greeploos keukenmeubilair: TIP-ON BLUMOTION.

Als tweede nieuwigheid introduceert de Oostenrijkse fabrikant ‘SERVO-DRIVE FLEX voor de koelkast’, een techniek die volledig greeploze keukenontwerpen mogelijk maakt. 

TIP-ON BLUMOTION

Blum brengt vernieuwing door de mechanische openingstechniek TIP-ON en de zachte, geruisloze dempingstechniek BLUMOTION te combineren in de technologie TIP-ON BLUMOTION.

Dankzij de TIP-ON-techniek opent de lade zich met een druk op het front. De dempingtechniek BLUMOTION verzekert een zachte en geruisloze sluiting van de lade met een zachte duw tegen het front.

De vernieuwing zit in het feit dat TIP-ON en BLUMOTION gebruik maken van ‘tegengestelde’ technieken. Het samenbrengen van deze twee ‘tegengestelde’ technieken in TIP-ON BLUMOTION mag gerust een technisch hoogstandje worden genoemd. Het zorgt voor een vloeiende opening en een zachte, gedempte sluiting van greeploos (keuken)meubilair.

Interessant is dat de nieuwe combinatietechniek over het volledige ladefront functioneert. Daardoor kan je op eender welke plaats op het ladefront drukken om de lade te openen.

SERVO-DRIVE FLEX VOOR KOELKAST

Greeploos meubilair is niet meer weg te denken uit onze keuken. Al was er nog een  valse noot om te kunnen spreken van een volledig greeploze keukeninrichting: de inbouwkoelkast. Om de koelkast te openen was er immers wel nog een greep vereist. Vanaf nu brengt Blum daarin verandering met de gloednieuwe techniek SERVO-DRIVE FLEX voor de koelkast.

Dankzij deze techniek opent de koelkast met een arm-, elleboog- of kniedruk op de koelkastdeur. Extra praktisch wanneer je met volle handen voor een gesloten koelkastdeur staat. Koelkast per ongeluk geopend? Geen nood, na 4 seconden sluit de deur automatisch.

De nieuwe techniek maakt volledig greeploze keukeninrichtingen mogelijk, wat uiteraard interessante ontwerpperspectieven biedt.

SERVO-DRIVE FLEX voor de koelkast is toepasbaar voor elk inbouwtype koelkast.

TIP-ON BLUMOTION en SERVO-DRIVE FLEX voor de koelkast kunnen geïntegreerd worden in alle maatwerkkeukens en in keukens van talrijke binnen- en buitenlandse merken. Omdat de technieken steeds deel uitmaken van een keuken is het niet mogelijk om een aanbevolen verkoopprijs op te geven. Voor een prijsopgave kan je terecht bij de schrijnwerker of de keukenspeciaalzaak.

 

Voor meer informatie over Blum kan je terecht op het nummer

03 778 71 11 of surfen naar http://www.blum.com/be/nl/01/

In samenwerking met Blum

Meer nieuws van Blum

De Spoelbaklade - Een echte plaatswinner!!!

De ruimte rond een spoelbak is altijd een verloren ruimte!

ORGALUX-keukenaccessoires, en koken wordt kinderspel

In drukke tijden genieten we extra hard van de tijd die we samen met het gezin delen.

Storage heaven: de bijkeuken

Als er één plek in huis is waar opslag en orde centraal staan, dan is het de bijkeuken wel. Een p

GRATIS Nieuwsbrief