De Spoelbaklade - Een echte plaatswinner!!!

De ruimte rond een spoelbak is altijd een verloren ruimte! Dankzij Blum is er hier eindelijk een oplossing voor: De spoelbaklade, een fascinerende oplossing die de beschikbare ruimte optimaal benut! Zo blijven zelfs sponzen, vodden en afwasmiddel uit het zicht en toch binnen handbereik!

Met een u-vormig uitgesneden voorraadlade vul je de ruimte links en rechts van de spoelbak perfect op: een ideaal opbergsysteem voor spullen die je het meest nodig hebt, maar liever niet op je werkblad laat staan.

Keuken - Blum - Spoelbaklade

Optimaal ingedeeld

Een volledige uittrekbare lade dient zich dan weer perfect als opberglade voor reinigingsmiddelen of zelfs afvalbakken. De verplaatsbare lade-indelingen zijn makkelijk bereikbaar en zorgen ervoor dat alles mooi op zijn plaats blijft staan. Deze lade kan je combineren met een extra binnenlade voor nóg meer opbergplaats.

Lees meer over de spoelbaklade.

Handen vol? Met de elektrische openingsondersteuning SERVO-DRIVE krijg je de lades door ze even aan te tikken met de knie of heup. Ideaal bij volle, natte of vuile handen! Meer info hier

In samenwerking met Blum

Meer nieuws van Blum

Keukenkasten: dunne fronten, eenvoudig bevestigd

In moderne interieurs en keukens wordt er steeds meer met dunne fronten en nieuwe materialen gewe

Maak een proefrit in je nieuwe keuken met Blum

Een nieuwe keuken kiezen is allesbehalve eenvoudig.

GRATIS Nieuwsbrief