Blum maakt komaf met onhandige hoekkasten

Die hoekkast in de keuken is een doorn in het oog van elke keukenprins(es). Je kunt er niets mee. Kiezen is altijd verliezen. Je verliest te veel ruimte of je kunt moeilijk het overzicht bewaren. Blum biedt met de SPACE CORNER de ideale oplossing. Je behoudt het overzicht zonder al te veel in te boeten aan ruimte.

Innovatief, efficiënt en ergonomisch

De beschikbare ruimte van je keukenhoek wordt vaak te weinig of niet efficiënt benut. Een eenvoudige draaideur is onhandig wanneer je arm verdwijnt in de kast, grijpend naar de achterste potten om de hoek. Een draaisysteem benut de aanwezige ruimte dan weer niet genoeg.

De SPACE CORNER biedt the best of both worlds. De hoekvorm schuift tot in de verste hoeken beperkt zo het ruimteverlies.

De grootste troef van de intuïtieve uittreklade is het volledige overzicht op de inhoud. Met één blik weet je meteen waar alles ligt. Daarnaast kan je ook de volledige hoogte van je keukenkast benutten. Waar een draaisysteem maar vaak maar twee niveau's benut, kan de SPACE CORNER drie tot vier lades onder elkaar plaatsen.

Dankzij het Blumotion-systeem schuift je lade tot slot geruisloos weer naar binnen.

Keep it clean in the corner

Een handige lade die de aanwezige ruimte efficiënt invult, is één zaak.Ze altijd overzichtelijk houden een andere. De lade-indelingen van ORGALUX brengen extra overzicht en orde aan de binnenkant van jouw SPACE CORNER-lade.

Bestek, kookpotten, kruiden, zelfs vershoudfolie ... elk keukenitem vind je makkelijk en snel terug dankzij de SPACE CORNER in combinatie met de ORGALUX-indelingen.

De indeling van roestvrij staal kan eenvoudig gereinigd worden, ook in de vaatwasmachine. Afhankelijk van de items die je wilt opbergen, kun je de indeling flexibel verplaatsen. Zo kies je zelf wat voor jou het beste werkt.

 

 

In samenwerking met Blum

Meer nieuws van Blum

Aanbod op maat voor een ideale lade-indeling

Om je voluit te kunnen focussen op het koken, verlies je liever niet te veel tijd aan de eindeloz

Elektrisch openen van greeploze ingebouwde toestellen

Greeploze keukenkasten geven je keuken een strakke, overzichtelijke uitstraling.

Van Hoecke is future proof: op deze apps kun je bouwen

Dat Van Hoecke opnieuw uitgeroepen is tot Factory of the Future, komt niet als een verrassing.

Orde in je keukenkasten en keukenladen, zo lukt het!

Waar ligt mijn pollepel? Waar heb ik dat potje kurkuma gelaten?

GRATIS Nieuwsbrief