Altijd binnen handbereik: de perfecte lade-indelingen

Gepubliceerd op 22 Februari 2021

De perfecte keukenbeleving, dat wil van Hoecke uit Sint-Niklaas zijn klanten, en bij uitbreiding hun consumenten, bieden. Het familiebedrijf is al decennia gekend voor uitstekend meubelbeslag van Blum en een uitmuntende service. Maar ook de lade-indelingen van Orgalux passen volledig in hun verhaal én in hun voorgemonteerde Blum en TA’OR lades. Ontdek hoe je zonder zorgen met behulp van slimme bestelmanieren de juiste keuzes kunt maken. 

De juiste indeling zonder zoeken

Bij keukens is het uitzicht vaak doorslaggevend, maar ook het gebruiksgemak verdient minstens evenveel aandacht. “Na het introduceren van lades in plaats van legplanken, is het uitrusten van die lades met de ideale indelingen de volgende stap in de evolutie van het moderne meubel en het ultieme gebruiksgeluk”, vertelt Gilles Bontinck (Orgalux Productmanager). “Daarom ontwikkelden we een handige functie in onze webshop om die perfecte match vlot te kunnen aanbieden. Ze laat onze klant toe om met enkele muisklikken een keuze uit ons uitgebreid gamma van meer dan 9000 indelingen te maken.”

De boodschap die ze daarbij meegeven lijkt op het eerste zicht atypisch voor een vakman: ‘Vergeet even meten is weten’. “Dat is dankzij onze Orgalux Plug-in immers niet meer nodig”, verduidelijkt Gilles. “Als onze klanten voorgemonteerde lades bestellen via de webshop kennen we immers alle specificaties (afmetingen, kleur, …) van die lade. Om er dan ook Orgalux lade-indelingen bij te bestellen, hoeft men alleen nog te zeggen waarvoor de lade gebruikt zal worden. De webshop genereert vervolgens een selectie aan indelingen die perfect in de lade zullen passen.”  Maar ook voor lades die reeds besteld en geleverd zijn, werd het recent mogelijk om op dezelfde intuïtieve manier lade-indelingen na te bestellen. De ideale oplossing voor mensen die na de ingebruikname van hun keuken nog Orgalux willen toevoegen.

Orgalux Basispakketten

Ook wie graag al een sterke basis aan indelingen voorziet voor al zijn klanten, is bij Orgalux aan het juiste adres. Hun basispakketten bevatten immers enkele echte ‘must-haves’ voor iedere moderne keuken. Die wordt op deze manier omgetoverd tot een ruimte waar iedereen met plezier aan de slag gaat. In ieder basispakket zit een bestekindeling en verdelingen om werkbestek op te bergen. Daarnaast zijn er uitbreidingen met andere handige keukenhulpjes zoals de bekende foliesnijder of kruidenhouder.

Orgalux app

Met de Orgalux app kan de consument dan weer zelf aan de slag om zijn/ haar droomkeuken helemaal af te werken. “De app maakt gebruik van dezelfde technologie dan de Plug-in op onze website”, legt Gilles uit. “Iedere lade die we produceren, voorzien we van een unieke QR-code. Door die code te scannen, kent de app onmiddellijk alle specificaties van de lade. Nog een paar vragen beantwoorden over wat er opgeborgen moet worden en de consument krijgt een voorstel met perfect passende lade-indelingen.”

Interesse in een praktische keuken? Laat je inspireren door de infobruchure van Orgalux.