IMPERMO Megastockverkoop - 1
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Geniet in november van de Megastockverkoop bij Impermo

Het is Megastockverkoop bij Impermo! Geniet nog heel de maand november van mega kortingen op 1 miljoen m2 aan tegels op voorraad. Ontdek ze op www.impermo.be of in één van onze toonzalen.

Muurzouten
Geplaatst in Ruwbouw.

Beschadigde muur of lelijke vlekken door muurzouten: wat kun je eraan doen?

Water in je muren is vervelend. Maar het grote probleem is dat het heel wat zouten bevat. Die kunnen je muren erg beschadigen en lelijke vlekken veroorzaken. Een goede raad: als je vocht in je muren of kelder gaat aanpakken, doe dan ook iets aan de schadelijke muurzouten. Ontdek snel hoe je ermee afrekent.

Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Krijg minimaal € 500 terug bij de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel op gas

Niemand betaalt graag te veel. Dat geldt ook als het over de energiefactuur gaat. Door je oude verwarmingsketel te vervangen door een condenserende gasketel kun je je energieverbruik stevig terugdringen, tot wel 35%. Op die manier bespaar je zo’n 440 euro per jaar. Met de vervangpremie van Gas.be bespaar je ook nog eens 500 euro op de aankoopprijs van je nieuwe ketel.

Ramen en deuren afkitten langs de buitenkant: met deze tips en tools doe je het gemakkelijk zelf

Ga je nieuwe ramen en deuren plaatsen en moeten de voegen rondom het schrijnwerk worden dichtgemaakt? Of wil je de oude voegen opfrissen? Dan gebruik je hiervoor best een geschikt opvulmiddel. Hoe kun je zelf je ramen en deuren kitten en welk materiaal gebruik je hiervoor? Kom het snel te weten.

Gevel afwerken met crepi - 1
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Je gevels afwerken met crepi: de voor- en nadelen op een rij

We zien ze steeds vaker opduiken in het straatbeeld: strakke, witte gevels in sierpleister. Waarom kiezen (ver)bouwers voor crepi? Is het een goed idee om je gevels met sierpleister te laten bekleden? Zijn er ook nadelen? Wij deden de research voor jou!

Hoe de breedte van mijn garagepoort bepalen?

Een garage voegt een grote meerwaarde toe aan je woning. Wil je vlot je garage kunnen binnenrijden, dan is de breedte van je garagepoort van belang. Waar moet je rekening mee houden voor je ruwbouw?

Sleuven en ruimtes voor elektriciteit: welke tools heb je nodig? - 4
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit.

Sleuven en ruimtes voor elektriciteit: welke tools heb je nodig?

Het leggen van elektriciteitsleidingen mag dan specialistenwerk zijn, het slijpen en uitboren van de nodige sleuven en ruimtes kan je makkelijk zelf doen. Met het juiste gereedschap uiteraard. Ontdek in dit artikel welke steengoede tools je klus vergemakkelijken.

Vergelijk je energieverbruik: hoe scoor jij t.o.v. gelijkaardige gezinnen in je gemeente?

Verbruik jij thuis veel energie, of net niet? Zelfs met je jaarlijkse cijfers in kWh erbij is het moeilijk in te schatten hoe je het doet ten opzichte van het gemiddelde. Een goede tip: probeer deze handige vergelijktool eens. Daarmee vergelijk je in een vingerknip je elektriciteits- en gasverbruik met dat van andere inwoners uit je gemeente.

Een verstopte gootsteen of vaatwasser? Zo voorkom je frustraties in de keuken

Ken je het? Je bent rustig aan het koken, wil je groenten afspoelen en dan … blijft het water in je spoelbak staan. Zeer traag loopt het af, of helemaal niet. Vervelend. Of wanneer je gootsteen borrelt en ineens het water van je vaatwasser naar boven komt. Help! Wat nu? Ontdek onze tips.

Nieuwe waterontharder BWT Perla Seta combineert capaciteit, connectiviteit én veiligheid

BWT (Best Water Technology) presenteert de waterontharder van de nieuwe generatie: de BWT Perla Seta. Uiterst zuinig en hygiënisch, een grote capaciteit, intelligente lekbeveiliging en een maximale connectiviteit: de nieuwe duplex-ontharder BWT Perla Seta heeft het allemaal. Geen wonder dat het water zachter aanvoelt.

Hoe optimaliseer je je energieverbruik? Ontdek onze tips!

Door slim om te springen met energie kun je fiks besparen. Bovendien belandt er zo minder CO2 in de lucht. Benieuwd wat jij kan doen om energie te besparen? Ontdek onze beste bespaartips en kom te weten hoeveel euro jij jaarlijks kan besparen!

Gasaansluiting
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Een gasaansluiting in mijn straat?

Ga je binnenkort verhuizen? En kies je bewust voor de voordelen van verwarmen met gas? Dan moet je nagaan of je straat over een gasaansluiting beschikt. Hoe pak je dat aan, en wat doe je als je straat niet is aangesloten op het gasnetwerk? Lees er hier meer over.

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief