Wereldprimeur: een kraan die exact de hoeveelheid water afmeet

Gepubliceerd op 19 September 2019

Blanco pakt met de EVOL-S Volumekraan uit met een wereldprimeur. Het is de eerste kraan ter wereld die hoeveelheden water exact kan afmeten. Zo heb je geen maatbeker meer nodig en kan je je recepten tot in de puntjes afwerken. Het Dynamic Flow Control System dat de kracht van de straal laat afhangen van de gewenste hoeveelheid is de kers op de kaart.

Doseer exact hoeveelheden

De Blanco EVOL-S Volumekraan is een ingenieus systeem. Dankzij de handige draaiknop kan je waterhoeveelheden exact afmeten. De knop is uitgerust met een schaal gaande van 100 ml tot 5 l. Zo kan je dus zelf kleine hoeveelheden uiterst nauwkeurig doseren. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld taart- of pizzadeeg wilt maken. Of papflesjes wilt vullen, saus wil maken, … Je hebt geen maatbeker meer nodig! Heb je het gewenste volume aan de hand van de draaiknop geselecteerd? Dan is het voldoende om de knop aan de zijkant aan te raken en de kraan levert de gewenste hoeveelheid water. Handig, want zo verspil je geen water als je probeert om de exacte hoeveelheid af te meten.

Bespaar tijd

De kraan is daarnaast ook uitgerust met een Dynamic Flow Control System. Hoe groter de gewenste hoeveelheid water, hoe sterker en sneller de waterstroom. Zo hoef je ook niet lang te wachten wanneer je bijvoorbeeld een volle emmer nodig hebt. Handig! Ook praktisch is de uittrekbare sproeikop. Hiermee reinig je gemakkelijk je sproeikop. Hiermee reinig je gemakkelijk je spoelbak of vul je bijvoorbeeld een gieter zonder knoeien.

Aparte hendel

Of je warm of koud water nodig hebt, dat kan je regelen met de aparte hendel. De kraan komt bovendien in twee varianten: met de hendel links of rechts. Zo kan je je kraan optimaal afstellen op je spoelbak. Daarnaast kan je kiezen uit twee uitvoeringen: chroom of roestvrij staal. Zo wordt de EVOL-S Volumekraan de ster in ieders keuken.

Prijzen

Chroom: 884 euro excl. btw
Edelstaal finish UltraResist: 1.328 euro excl. btw

Opzoek naar je ideale keukenkraan? Ontdek hem en de rest het gamma op de website of laat je inspireren door onze brochure.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan