Keukeninspiratie: de diepzwarte spoelbak als elegante blikvanger

Gepubliceerd op 02 October 2020

Droom jij van een verfijnd keukenontwerp? Zwart oogt geraffineerd, gaat nooit uit de mode en laat zich makkelijk combineren. Een geslaagd accent bekom je met spoelbakken in Silgranit® PuraDur® zwart. Ze komen met bijpassende mengkranen en interessante materiaalvoordelen. Vind jouw favoriet in het gamma zwarte spoelbakken en -tafels van BLANCO.

Zwarte accenten in de keuken: tijdloze klasse

Zwart straalt luxe en design uit, ook in de keuken. De sfeer die je creëert, bepaal je volledig zelf. Van elegante soberheid tot uitgesproken luxe, je kunt alle kanten uit. Wie liever niet all the way wil gaan met een volledig zwarte keuken, kan kiezen voor zwarte accenten of een combinatie met een lichtere tint. De combinatie van zwarte keukenkastjes en een wit werkblad bijvoorbeeld, levert een boeiend en eigentijds totaalplaatje op. Bekijk een keukenontwerp met gedurfde contrasten en vraag je inspiratiebrochure aan.

Ontdek een zwart met sensationele diepte

Hoe realiseer je het harmonieuze keukenontwerp met zwart dat jij voor ogen hebt? Door diverse realisaties te bekijken, krijg je frisse ideeën en leer je meer over je voorkeuren. Geslaagde accenten in zwart bekom je met de designerkleur Silgranit® PuraDur® zwart, een zwart met intense diepte dat talrijke ontwerpmogelijkheden biedt. Benieuwd? Ontdek het gamma kwalitatieve spoelbakken en -tafels in Silgranit® PuraDur® zwart met bijpassende mengkranen van BLANCO. Vind de beste combinatie (spoeltafel, kraan, werkblad en achterwand) voor jouw project met behulp van de online productconfigurator.

Duurzame materialen voor zorgeloos keukenplezier

Fan van zwarte accenten in de keuken? Lucky you! Van aanrechtblad tot keukenkastjes, van kranen tot kookplaat… Tegenwoordig heb je heel wat mogelijkheden om op een stijlvolle manier zwart te integreren. Ga bij voorkeur voor kwalitatieve materialen, want daarmee heb je nog jaren plezier van je keuken. Wanneer het gaat over je spoelbak, heeft het innovatieve Silgranit van BLANCO een streepje voor. Daarmee kun je kiezen voor een gracieus zwart dat zijn schittering behoudt, ook bij dagelijks intensief gebruik van de keuken. Bekijk het effect met diverse kleuren werkbladen via de kleurenconfigurator. Graag advies op maat? Bezoek dan een verkooppunt in je buurt.

Silgranit, een sterk materiaal met een aangename feel

Naast een knap design zijn duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid belangrijke eigenschappen voor een keuken. Met een spoelbak in Silgranit® profiteer je van diverse geavanceerde materiaaleigenschappen. Silgranit bestaat voor 80% uit de hardste granietdelen. Je spoelbak is kras-, schok- en hittebestendig en extreem sterk. Hoogwaardig acryl bindt het materiaal levenslang en verleent de spoelbak een glad oppervlak zonder poriën. De zijdeachtige afwerking zorgt voor een natuurlijke look met een aangename touch. Vlekken en gebruikssporen verwijder je makkelijk met een schuurspons en water. Ontdek alle materiaalvoordelen.

Van een elegant statement tot een volledig zwarte keuken

Welk effect bekom je met Silgranit® PuraDur® zwart? In een keuken met een lichtgekleurd werkblad van wit marmer of kwarts creëer je met deze designerkleur sterke accenten. En in een volledig zwarte keuken? Daar scherpt Silgranit® PuraDur® zwart het gevoel van ingetogen luxe aan. De spoeltafels en mengkranen in Silgranit® zwart integreren harmonieus met donkere werkbladen en zwarte keukenfronten. Combineer naar wens met met vazen, verlichting, kaders en meer voor een smaakvol geheel.

Op zoek naar een eigentijds keukenontwerp dat jouw stijl ademt? De spoelbakken en mengkranen in Silgranit® PuraDur® zwart geven jouw keuken dat tikkeltje extra. Vraag gratis je inspiratiebrochure aan en bezoek een verkooppunt in je buurt voor advies. Succes!