Je keuken in tijdloos zwart: een echte showstopper!

Gepubliceerd op 02 September 2021

Graag een keuken die zowel trendy als tijdloos is? BLANCO, specialist in spoeltafels, keukenkranen, afvalsystemen en bijbehorende accessoires, gaat back to black. Een keuken in een industriële stijl of toch liever het Scandinavische? Met Silgranit® Zwart maak je hoe dan ook een statement.

Nieuw in het kleurenpalet: Silgranit zwart

BLANCO springt mee op de zwarte trend en lanceert het nieuwe Silgranit zwart. Niet alleen zijn al hun Silgranit spoelbakken voortaan in het zwart verkrijgbaar, ook kan je hun mengkranen in de nieuwe kleur bestellen. Waarom het plaatje niet afmaken met een afloopsysteem en overloop in het zwart? Ontdek diverse designmogelijkheden die niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook functioneel en kwalitatief.

Creëer spannende contrasten in je keuken

What’s in for you? Je krijgt de mogelijkheid om spannende contrasten te creëren en van je keuken een echte showstopper te maken die volledig je persoonlijke smaak weerspiegelt. Je kan de Silgranit zwarte spoelbak bijvoorbeeld integreren in een monochrome keuken, de spoelbak combineren met een pastelkleurige kraan of wat dacht je van de combinatie zwart en bleke natuurlijke houtsoorten? Het is waar wat ze zeggen: zwart past bij alles! Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Een gepersonaliseerde keuken in zwart

Wie eerder een zuivere look verkiest en dus voor een toon-op-toon combinatie wil gaan, kan ook een all-black keuken ontwerpen. Vanaf nu is het InFino af- en overloopsysteem namelijk in het matzwart beschikbaar. Bovendien is er de mogelijkheid om het af- en overloopsysteem in het matzwart zonder moeite aan al geïnstalleerde spoelbakken toe te voegen. Zo kan je een geheel unieke en gepersonaliseerde keuken creëren. Laat je verbeelding maar de vrije loop! Vraag je gratis inspiratiebrochure aan.

Silgranit, een uiterst duurzaam materiaal

Silgranit Zwart is niet enkel een indrukwekkende streling voor het oog. De intense kleur zorgt er ook voor dat de spoelbakken zowel onderhoudsvriendelijk als robuust zijn, maar ook aangenaam om aan te raken. BLANCO biedt met de Silgranit zwarte spoelbakken en mengkranen een duurzame keuken die zorgeloos intensief kan worden gebruikt, dag in dag uit. Maar er is meer. Het nieuwe matzwarte af- en overloopsysteem is uiterst krasbestendig en resistent. Daarnaast worden alle zichtbare functionele elementen standaard meegeleverd bij het Black Edition spoelbakkengamma. Handig!

Maak van je keuken een functionele blikvanger in zwart. Met de spoeltafels en mengkranen van BLANCO ga je voor trendy, tijdloos én duurzaam. Bezoek de BLANCO showroom of vind een verdeler bij jou in de buurt.