Je eigen waterbron dankzij een filtermengkraan

Gepubliceerd op 19 September 2019

Met een modern design en een innovatieve technologie maakt specialist BLANCO van je keukenkraan een verfrissende waterbron. Minder kalk, meer smaak. Dankzij deze filtermengkraan komt er rechtstreeks gefilterd drinkwater uit je kraan. Drink voortaan het lekkerste water bij je thuis, 100% hygiënisch en comfortabeler dan ooit.

Proef een betere smaak

Met drie nieuwe filtermengkranen maakt BLANCO een eind aan het gesjouw met verpakkingen waterflessen én het gemor van kalk in de koffiemachine. Gefilterd drinkwater, rechtstreeks uit de kraan, heeft dan ook heel wat voordelen met een betere smaak voorop. Of je nu een glas kraanwater drinkt, koffie of thee zet, zelf sodawater bereidt of ijsblokjes maakt, dat proef je.

Innovatieve filter

De meertrapsfilter ‘Best Water Technology’ zuivert het leidingwater verschillende keren. Zo worden zelfs de fijnste deeltjes die de smaak kunnen beïnvloeden, zoals zand of metaal, verwijderd. Ook calcium en chloor worden uit het water gefilterd: voor een nog betere smaak én minder kalkaanslag. Hierdoor gaan huishoudelijke toestellen zoals koffiemachine en waterkoker langer meegaan. De filtersystemen zijn uiterst hygiënisch dankzij de  gescheiden leidingen voor het gefilterde water. De mengkranen kunnen ook perfect achteraf in de onderkast worden ingebouwd.

Geniet van meer comfort

De BLANCO-filtermengkranen kun je heel gemakkelijk bedienen met twee aparte hendels: rechts voor koud of warm water, links voor gefilterd water. Alle drie modellen hebben een modern design: Fontas II en Fontas-S II hebben een L-vormige uitloop, in chroom of roestvrij staal, Trima heeft een gebogen vaste uitloop in chroom.

Uniek is de BLANCO Fontas-S II, een filtermengkraan met een uittrekbare uitloop voor extra bewegingsruimte op en naast je spoeltafel. Handig om bijvoorbeeld je waterkoker of het waterreservoir van je espressomachine te vullen met gefilterd water.

Op zoek naar de ideale oplossingen voor je keuken? Ontdek het gamma op de website of in de inspiratiebrochure.

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan