Een monochrome keuken? Alles behalve monotoon

Gepubliceerd op 19 September 2019

Wil je eens iets anders dan het standaard wit of zwart? Ga voor één luxueus geheel en kies voor een spoelbak, kraan en werkblad gemaakt uit één materiaal: roestvrijstaal. Monochroom is nog steeds een populaire trend in de keuken.

Handgemaakte accenten

De minimalistische en prachtig uitgevoerde ontwerpen van deze roestvrij stalen spoelbakken en werkbladen voegen een speciaal accent toe aan je keuken. Ontdek alvast twee mooie spoeltafelreeksen: CLARON en ZEROX uit de exclusieve collectie die vervaardigt wordt met absolute precisie en vakmanschap in het STEELART hightech productieatelier. Monochroom saai? Absoluut niet. Stylish en trendy? Zeker.

Alles erop en eraan

CLARON en ZEROX zijn twee verschillende reeksen spoelbakken in het BLANCO-gamma. Gecombineerd met een stijlvol en tijdloos STEELART-werkblad ben je helemaal mee met de monochrome trend. Bij beide gamma’s heb je keuze uit verschillende modellen: een enkele spoelbak, een dubbele spoelbak, een grote spoelbak met een klein uitgietbakje, … Zo kan je alles perfect aanpassen aan je eigen wensen, voorkeuren en beschikbare plaats in je keuken. Ontdek wat elk gamma te bieden heeft.

1. Elegante CLARON

Met deze spoelbak ga je voor een puur en elegant design dankzij de vlakke bodem van de bakken. Alle modellen zijn beschikbaar in roestvrijstaal maar met verschillende afwerkingsmogelijkheden in combinatie met een STEELART-werkblad. Zo kan je eindeloos combineren en je keuken op maat afstemmen.

2. Strakke ZEROX

Apprecieer je karakter en rechtlijnigheid in je keuken? Dan is de ZEROX-spoelbak iets voor jou. Het zijn nulradius-bakken met rechthoekige bakgeometrie. De spelbakken geven je keuken dus meteen een strakke look.

BLANCO STEELART voor een sublieme afwerking

Maatwerk in roestvrij staal, dat is STEELART. In dit exclusieve, luxueuze gamma worden je werkblad en spoelbak zo gevormd dat alles perfect op elkaar is afgestemd en een mooi geheel vormt. Ze lopen naadloos in mekaar over. Stijlvol!

De nieuwste innovatie van BLANCO op het gebied van STEELART? Durinox®! In vergelijking met traditioneel inox zijn deze werkbladen uiterst krasbestendig en minder gevoelig voor vingerafdrukken. Win-win dus! Het eindresultaat zijn echt juweeltjes in roestvrij staal, die perfect in de moderne leefwereld passen én bovendien een speciaal accent toevoegen aan je keuken.

Interesse in stijlvolle keukenelementen? Ontdek het gamma op de website of laat je inspireren door onze brochure.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan