Creëer een karaktervolle keuken met spoelbakken in betonstijl

Grijs, bruin en zwart zijn de opvolger van het klassieke wit in de keukenwereld. Specialist in spoelbakken BLANCO speelt hierop in eigentijds in op deze trend met spoelbakken in betonstijl.

Eigentijdse betonstijl

De nieuwe kleur Silgranit® PuraDur® geeft elke keuken instant karakter en zorgt met zijn individuele kleurverloop voor een uniek design. De spoelbakken in betonstijl passen perfect in de hedendaagse architectuurstijl met natuurlijke tinten.

Duurzaam composiet

De trendy betonkleur sluit perfect aan op de vele grijs-bruincombinaties in keukens vandaag. Ideaal als blikvanger of spannend contrast. BLANCO koppelt de authentieke, ruwe look van beton aan het duurzame composietmateriaal Silgranit® PuraDur®. Zo ontstaan stevige, krasvrije spoelbakken (80% harde graniet) met een glad oppervlak (20% acryl) voor extra hygiëne, een zacht comfort en een gemakkelijk onderhoud.

Elke spoelbak uniek

Elke spoelbak is uniek dankzij zijn bijzondere kleurverloop: zowel lichtere, donkere, matte als subtiel glanzende delen, doe je ook in de typische heterogene structuur van beton terugvindt. Dit intrigerende materiaal vertelt zijn eigen verhaal, zowel in werkbladen langs een muur als in een vrijstaand keukeneiland. De betonachtige look combineert ook mooi met hout zoals es en eik die subtiele grijstinten bevatten. Ontdek de BLANCO spoelbakken bij je keukenspecialist.

Op zoek naar de juiste elementen voor je keuken met karakter? Ontdek het gamma op de website of in de inspiratiebrochure.

In samenwerking met BLANCO Benelux

Meer nieuws van BLANCO Benelux

Wereldprimeur: een kraan die exact de hoeveelheid water afmeet

Blanco pakt met de EVOL-S Volumekraan uit met een wereldprimeur.

Een monochrome keuken? Alles behalve monotoon

Wil je eens iets anders dan het standaard wit of zwart?

Breng kleur in je keuken met deze nieuwe spoeltafel en mengkraan

In 2018 was zwart het nieuwe wit. Nu, in 2019 zijn kleuraccenten het nieuwe zwart.

Zo benut je een kleine keuken optimaal

Steeds vaker kiezen we voor een compacte woning of appartement.

GRATIS Nieuwsbrief