Breng kleur in je keuken met deze nieuwe spoeltafel en mengkraan

Gepubliceerd op 19 September 2019

In 2018 was zwart het nieuwe wit. Nu, in 2019 zijn kleuraccenten het nieuwe zwart. Met de nieuwe Blanco spoeltafel en mengkraan breng je kleur aan in je keuken. Als aanvulling of net als contrast met de rest van je keuken. De spoeltafel is uitgerust met een snijplank en bakje in een kleur naar keuze. En de kraan is er maar liefst in 4 kleuren zodat je kan afwisselen. Van Lemon over Orange tot Lava Grey of Kiwi. Fris, jong en speciaal! 

Strakke spoeltafel, aparte accessoires

De Blanco SITY XL 6 S spoeltafel en VIU-S mengkraan zijn helemaal mee met de laatste trend: kleuraccenten. Van Lemon over Orange tot Lava Grey of Kiwi. Dankzij de kleurrijke accessoires zorg jij voor die extra toets in je keuken. Ga je voor contrast of harmonie? Speel met kleur en ga voor gewaagde combinaties. De innovatieve spoeltafel onderscheidt zich bovendien door het afdruipvlak met een nieuw design en de XL-bak zorgt voor een optimale bakcapaciteit. De SITY XL 6 S is daarnaast ook beschikbaar in vier Silgranit Puradur®-kleuren: antraciet, rock grey, alumetallic en wit. Voor ieders keuken wat wils.

Flexibele snijplank en hangend bakje

De Blanco SITY XL 6 S spoeltafel komt bovendien met twee prachtige accessoires die een mooie toevoeging zijn voor je keuken en woonomgeving. De flexibele snijplank SityPad sluit perfect aan op het afdruipvlak van de spoeltafel en is gemaakt van kwalitatief plastic en dus flexibel. De plank is bovendien hittebestendig tot 100 °C en kan in de vaatwasser.

De ophangbare SityBox is dan weer een elegante oplossing voor onder meer het opbergen van keukensponsjes. Dankzij een gleuf aan de onderkant kan het water heel makkelijk weglopen uit de SityBox. Ook handig dus voor bijvoorbeeld het afspoelen van kruiden. Het beste? Je kan zelf een kleur kiezen. De SityPad en SityBox zijn inbegrepen in een kleur naar keuze.

Kraan met kleur

Je keuken wordt helemaal af wanneer je ook kiest voor de Blanco VIU-S mengkraan die verkrijgbaar is in dezelfde accentkleuren als de box en snijplank. Je kan hem matchen met de kleur van je SityPad en SityBox of net gaan voor contrast want je krijgt alle 4 de kleuren erbij. Minder keuzestress dus en de mogelijkheid om altijd af te wisselen! Daarnaast heeft de VIU-S is een flexibele sproeikop en is de mengkraan heel gemakkelijk te verstellen. Bovendien beschikt deze kraan over een energiebesparende koud-start-functie.

Je kon deze nieuwigheden en ook zijn wereldprimeur, de EVOL-S Volumekraan ontdekken op Batibouw 2019. 

Prijzen: 

Spoeltafel Blanco SITY XL 6 S: 532 euro (excl. btw)
Mengkraan Blanco VIU-S: 380 euro (excl. btw)
Set spoeltafel Blanco SITY XL 6 S + Mengkraan Blanco VIU-S: 876 euro (excl. btw)

Benieuwd naar meer handige producten voor je keuken? Ontdek het gamma op de website of vraag je gratis inspiratiebrochure aan.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan