BLANCO UNIT, de gedroomde combinatie van keukenkraan, spoelbak en afvalsysteem

Gepubliceerd op 02 March 2022

Je keuken wordt vaak het hart van je huis genoemd. En niet onterecht! Je brengt er heel wat tijd door en maakt er de lekkerste maaltijden klaar. Net daarom is het zo belangrijk dat deze plek functioneel is ingedeeld en je er makkelijk kan werken. Ontdek BLANCO UNIT en stel je gedroomde combinatie van keukenkraan, spoelbak en afvalsysteem samen.

Drie belangrijke functies op één plek

Wie wil er nu niet meer comfort tijdens de alledaagse keukentaken? Door een goede indeling van je keuken verlies je geen tijd met heen en weer lopen en vind je de belangrijkste plekken dicht bij elkaar. Drinken, voorbereiden en schoonmaken wordt met een goed gestructureerde indeling kinderspel. Je hoeft je zelfs niet te verplaatsen. De dagelijkse keukentaken worden hierdoor veel eenvoudiger en zo creëer je meer tijd voor je gezin of vrienden. Ontdek BLANCO UNIT en maak je dagelijkse leven een stukje makkelijker.

Kies een BLANCO UNIT voor een goede organisatie

Wanneer je de indeling van je keuken bepaalt, moet je met een aantal dingen rekening houden. Ten eerste moet je inzicht krijgen in de ruimte. Weet waar de toegangspunten voor water, afvoer en stroomvoorziening zijn. Bovendien is elke keuken opgedeeld in drie verschillende zones. De spoelunit, de kookplaats (waaronder de oven, het fornuis …) en de bevoorrading (zoals kasten en de koelkast) vormen de werkdriehoek in je keuken. Je BLANCO UNIT vormt de ideale spoelunit. Ontdek BLANCO UNIT en stel je eigen unit samen.

Keukenkraan

De keukenkraan is één van de belangrijkste onderdelen van je spoelunit. Denk daarom op voorhand goed na welke functies die allemaal moet hebben. Komt je keukenkraan voor een raam te staan? Dan is een neerklapbare raamoplossing een goed idee. Wil je graag een uittrekbare sproeikop? Ook dat kan! Ontdek de verschillende mogelijkheden voor je BLANCO UNIT.

Spoeltafel

Naast je keukenkraan is ook je spoeltafel een belangrijk onderdeel. Deze kan je ook helemaal aanpassen aan jouw wensen. De verschillende maten en installatiemogelijkheden zijn geschikt voor elke standaard onderkast. Silgranit, roestvrij staal en keramiek zijn hoogwaardige materialen die je de mogelijkheid bieden om je BLANCO UNIT op jouw manier samen te stellen. Maak je keuze uit de verschillende spoeltafels.

Afvalsorteersysteem

Wanneer je kookt, heb je vaak ook heel wat afval. Denk maar aan aardappelschillen of verpakkingen. Natuurlijk is het veel makkelijker als je dit ineens kan weggooien. Een afvalsorteersysteem helpt je daarbij. In je BLANCO UNIT kan je dit netjes inbouwen waardoor je het perfect kan verbergen in je onderkast. Bovendien zijn afvalsorteersystemen verkrijgbaar in verschillende maten. Voor ieder wat wils dus!

Ben jij je keuken alvast aan het opmeten? Ontdek de verschillende mogelijkheden voor je BLANCO UNIT en stel hem samen naar jouw wensen. Of download de gratis brochure en doe eerst inspiratie op.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan