Eilanddampkap met uniek box-in-box design

07/04/2022

Novy Phantom is de nieuwste eilanddampkap van het Belgische Novy. Het is ongetwijfeld z’n unieke uitstraling die het eerst in het oog springt. De zwarte dampkap is afgewerkt met licht doorschijnend glas. Het box-in-box design en de elegante verlichting maken van Novy Phantom een echte eyecatcher.

Twee karaktervolle uitvoeringen

De bijzondere eilanddampkap is beschikbaar in twee uitvoeringen. Phantom Frame geeft je keuken met z’n fijn frame een subtiele industriële touch, Phantom Cable zweeft dankzij de verstelbare stalen kabels elegant boven het keukeneiland. Beide varianten zetten hun design extra kracht bij met stijlvolle verlichting. De dimbare ledstrips brengen sfeer met opwaarts strooilicht, de vier hoekspots brengen op hun beurt het box-in-box design tot leven. De dimbare kookverlichting is naar wens regelbaar zodat de kleurintensiteit altijd goed zit.

Geïntegreerde recirculatie

Novy Phantom werkt via randafzuiging en is standaard uitgerust met recirculatie. Geuren en vetdeeltjes worden intern gefilterd waarna schone lucht opnieuw de keuken in wordt gestuurd. Dat gebeurt niet alleen energiezuinig, je hoort het ook nauwelijks. De geluidsdemping garandeert een fluisterstille werking.

Innovatie troef

Novy staat bekend om z’n innovatieve producten en ook de Phantom eilanddampkamp mag perfect aan dit rijtje worden toegevoegd. De bediening kan via de bijgeleverde afstandsbediening, via de Novy Connect app op je smartphone of de InTouch connectie in de Novy kookplaat. Bovendien geeft Novy Phantom aan wanneer de vet- of recirculatiefilter aan reiniging toe is. Maar ook daar neemt innovatie de bovenhand: de recirculatiefilter gaat tot wel 900 kookuren mee. Een unicum!

 

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.