Ontdek ergonomische bovenkasten voor je keuken, nu met nieuw design

Gepubliceerd op 11 August 2021

Blum is, voor hun productgamma, altijd op zoek naar nieuwe opportuniteiten en verbeteringsmogelijkheden. Wat AVENTOS klapdeursystemen betreft staat er de komende jaren heel wat te gebeuren. Een eerste stap? Een gloednieuwe afdekkap voor de bestaande AVENTOS HF, HS en HL die hen perfect laat integreren in alle moderne interieurontwerpen.

Dankzij een grote veelzijdigheid veel bewegingscomfort

Klapdeursystemen in bovenkasten zijn ergonomisch en handig. Zelfs de grootste en zwaarste fronten zijn gemakkelijk te openen en sluiten zonder dat de bewegingsvrijheid in het gedrang komt. De deuren bewegen immers buiten het werkgebied en kunnen gestopt worden in iedere positie, waardoor de kast tijdens het koken gewoon open kan blijven staan en de inhoud altijd bereikbaar blijft. Ontdek de mogelijkheden uit het Blum-assortiment.

Hoge kasten en bovenkasten met klapdeuren hebben het voordeel dat ze uitermate flexibel zijn in de hoogte en de breedte. Ze zijn dus perfect aan te passen naargelang de benodigde opbergruimte of het voegbeeld van de onderkasten. Zo kan bijvoorbeeld in de keuken éénzelfde lijn mooi doorgetrokken worden om niet alleen functioneel maar ook esthetisch een perfect resultaat te krijgen.

Redenen genoeg voor Blum om hun AVENTOS-programma steeds verder te blijven ontwikkelen voor hun klanten en consumenten. Waarbij de grote sterkte van AVENTOS centraal blijft staan: De fronten openen en sluiten probleemloos, al dan niet met mechanische of elektrische ondersteuning.

Makkelijk je ideale, ergonomische keuken samenstellen? Download hier je gratis inspiratiebrochure.

De afdekkap: een nieuw design

Voor de bestaande AVENTOS HF, HS en HL klapdeursystemen is er nu een nieuw design van afdekkap beschikbaar. Dat nieuwe, strakke design leerden we al kennen bij de AVENTOS HK top en viel onmiddellijk in de smaak. Die lijn wordt nu doorgetrokken naar de afdekkappen van de andere leden van de AVENTOS familie. Met deze nieuwe stijl zijn ze perfect te integreren in alle moderne interieurs. Bovendien is er de mogelijkheid om ze te personaliseren met een universeel branding element voor alle systemen.

De toekomst

Later zullen, in navolging van de AVENTOS HK top, ook de andere systemen van deze productgroep (AVENTOS HS/ HL/ HF) in een kleinere topversie uitgevoerd worden. Maar het is vooral de AVENTOS HKi die in het oog springt. Of, beter gezegd, dat vooral niet probeert te doen want onder het motto: hoe onopvallender en ruimtebesparender meubelbeslag is, hoe beter, zal deze set naadloos in de zijkant van de kast geïntegreerd kunnen worden.

Benieuwd naar het klapdeursysteem AVENTOS? Ontdek het in een showroom bij jou in de buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan