Warm en kleurrijk najaar met nieuwe FEST-collectie

Gepubliceerd op 20 October 2021

Als de zon zich langzaam terugtrekt en we geleidelijk aan weer vaker binnen zitten, wordt het tijd dat we het daar ook weer wat gezelliger maken voor onszelf. Kaarsen en sfeerverlichting aan, wat extra kussens op de bank, een warm tapijt op de vloer en om het buitenleven niet al teveel te hoeven missen een mooie bos bloemen in dito vaas. De nieuwe accessoires van FEST combineren het beste van de seizoenen: die vrolijke zomerse vibe met de gezellige knusheid van de winter. Win-win!

Sculpturaal sfeerlicht

Als we in de voorbije quarantaine-winter iets geleerd hebben, dan is het toch wel het belang van een set gezellige sfeerlichtjes voor die lange winteravonden. En als je kaarsen er overdag ook nog eens goed uitzien, is het helemaal mooi meegenomen!

Van statement aardewerken kandelaars zoals Booly en Kobus, met vormen zo zacht en organisch dat je ze bijna zou opeten, tot modern en minimal zoals Elon, die ieder druppeltje kaarsvet opvangt; FEST heeft een kandelaar voor iedere kaars. Ben jij van het principe More is More, dan biedt Wessel met zijn 6 geïntegreerde kaarsenhouders in gepoedercoat staal de ideale oplossing.

Golvend, gestapeld of gevlochten, ook de nieuwe FEST-kaarsen zijn allesbehalve straightforward. In catchy kleuren of sereen wit, ze zorgen ongetwijfeld voor een extra positieve noot in huis!

Een opgeruimd huis is er twee waard

Zo is het! Hoe mooi je sfeerlicht ook is, het helpt niets als je door het bos de bomen niet kan zien. Enter Chloé, een stijlvolle metallic box voor al je spulletjes. Chloé partnert daarnaast ook perfect met Lupin, een stijlvolle matching sleeve voor je lucifers. Maak het geheel helemaal af door je stapels thuiswerk-papieren op hun plek te houden met behulp van Dandelion.

Textuur op de tafel

FEST brengt ook nog eens een volledig nieuwe productcategorie to the table, je raadt het al: tableware. Decoreer je tafel met een set prachtige glazen: Suki vind je in twee glasformaten, met bijbehorende karaf en vaas, dit alles in prachtig getextureerd glas, voor die extra artisanale toets. Match ze met de strakke spot coasters voor een oogverblindende tablesetting!

Een regenboog aan keuze

Naast de nieuwkomers, stellen we ook een aantal bekende gezichten voor in nieuwe kleurtjes. Zo kan je de kandelaars Otto, Parker en Gus vanaf nu ook verkrijgen in groen en blauw.

Otis is dan weer beschikbaar in de nieuwe kleur Smoke en ook onze iconische Obi vaas krijgt er nieuwe zusjes bij. Je vindt haar vanaf nu ook in Camel, Mocha, Dark Coral en Mint.

Herinner je, je nog het prachtige NIN vloerkleed? Deze kan je nu combineren met matching kussens! Wil je je monochrome interieur naar the next level brengen? Combineer dan de strakke print van NIN met de zwarte bloemen van Eden, Jade en Flor!