Binnenstebuitel je terrasmeubelen naar de woonkamer

02/09/2021

Zomeren voor de open haard? Als het aan de heersende tuintrend ligt zeker wel. Met de tijd van witte plastic tuinstoelen ver achter ons en spelers als Royal Botania op de markt die de combinatie van design en outdoor steeds verder pushen, wordt binnenstebuiten het nieuwe normaal. Stoelen en loungers met een slim ontwerp die zowel op het terras als binnen het mooie weer maken. Test dit veelzijdige comfort alvast uit op ‘Please have a seat’ van 15 oktober tot 14 november in Kortrijk.

Outside & inside (out)

Al enkele jaren trekken we met z’n allen steeds meer naar buiten. Het eerste zonnestraaltje vangen we gulzig op en zelfs met een dikke trui aan keuvelen we met de smeulende barbecue op de achtergrond de nacht weg onder de blote sterrenhemel. De interesse, en investering, in ons geliefde terras bleef dan ook niet uit. Het klapstoeltje werd naar de garage verbannen en de luxueuze lounger werd verwelkomd. Tuinsets en items die te mooi zijn om een hele winter onder een zeil verstopt zitten, claimen nu hun plekje ook buiten het zomerseizoen op.

Royal Botania, Belgische sterkhouder van outdoor design, heeft een gamma waar elke levensgenieter gaat van watertanden. Verfijnde ontwerpen die tussen een rij designklassiekers niet zouden misstaan en zo niet alleen stralen op het terras, maar ook binnen een statement maken. Meubelen als Strappy 55 en Strappy 195 vervagen met hun luchtige vormen inderdaad steeds meer de grens tussen binnen en buiten. Stoelen Exes 55 en Calypso 55 zet je zo aan de eettafel binnen. Of zelfs aan het bureau van je home office.

Voor elke mood een kleur

Zonnestraal of leeslamp, bij de materiaalkeuze van de meubelen staat duurzaamheid en kleurvastheid steeds voorop. Verander je van interieur/exterieur en matcht de huidige outfit van je Strappy-stoelen niet meer zo goed met de omgeving, vervang dan simpelweg de stoffen banden en geniet opnieuw van luxe die aansluit bij je karakter.

Alle stoelen en loungers van Royal Botania zijn trouwens volledig te personaliseren. Van de kleur van het frame tot de bekleding van de kussens, met meer dan 70 opties zet je je binnenstebuiten-ruimte helemaal naar je hand.

Royal Botania @ Please have a seat, Interieur Kortrijk

Royal Botania stelt hun unieke collecties in de kijker op ‘Please have a seat’ in Kortrijk. Van 15 oktober tot 14 november wordt hier, als onderdeel van ‘Interieur Kortrijk’, de stoel centraal gesteld. In de oude fabriekssite van Van Marcke gaat deze vernieuwende expo door. Geen klassieke booths met verkopers, maar een actieve tentoonstelling waar het beursconcept volledig anders wordt benaderd. Met ontwerpen die de huizen (en harten) van haar klanten ondersteboven zet, eist Royal Botania zelfverzekerd een plekje in deze parade van indoordesign op.

Ontdek meer

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.