Lijmen, monteren en afdichten: ontdek de 3 helden van Tec7

03/11/2022

Lijmen, afkitten of monteren? Dat doe je snel en efficiënt met Tec7. Deze krachtige allrounder is te vinden voor diverse toepassingen. Zo maakt deze kit tal van andere kits en lijmen overbodig. Telkens profiteer je van unieke productvoordelen en een feilloos resultaat. Maar het assortiment ‘lijmen en afdichten’ van Tec7 heeft eigenlijk 3 helden in de rangen. Ontdek snel de volledige line-up!

Tec7: de nummer 1 voor afdichten, lijmen en monteren

Eenvoudig en doelgericht aan de slag kunnen, met topproducten die doen wat ze beloven. Voor jou als klusser is het goud waard. Bij Tec7 hebben ze dit goed begrepen. De firma maakt je klussen eenvoudiger door innovatieve producten te ontwikkelen waar je op kan bouwen. Betere resultaten, met minder gedoe. Typisch Tec7!

Zo gebruik je vast al Tec7, de onklopbare nummer 1 voor verlijmen, monteren en afdichten. De groen-witte kokers zijn al meer dan 20 jaar een vaste waarde. Wist je dat Tec7 extreem hecht op meer dan 1000 droge én natte ondergronden? Keer op keer ben je zeker van een uiterst lange, effectieve levensduur. Ontdek toepassingen en instructies.

Met Tec7 is alvast een eerste held uit het assortiment ‘lijmen en afdichten’ ontmaskerd. Maar ken je ook de 2 andere helden uit dit assortiment? Zij tonen hun superkrachten bij extreme uitdagingen die extreme oplossingen vragen. Voor extreem afdichten is X-Seal jouw bondgenoot, de meest universele afdichtingskit op de markt. Voor extreem monteren is X-Tack de onbetwiste kampioen. Tijd voor een kennismaking!

X-Seal: extreem en flexibel afdichten, binnen en buiten

Afdichten als een pro doe je met X-Seal, een extreem flexibele afdichtingskit op basis van hybride MS polymeer. Bij Tec7 zijn ze trouwens helemaal in de ban van hybride MS polymeren. Die hebben immers de beste eigenschappen van siliconenkit, maar ook die van razend sterke PU-lijmen. Bovendien bevatten ze geen gekende toxische componenten en veroorzaken ze haast geen uitstoot van vluchtige organische stoffen. Ontdek alle voordelen van hybride MS polymeren.

Door zijn veelzijdigheid maakt X-Seal alle andere kitten overbodig: schilderkit, sanitairkit, bouwkit, anti-vochtkit, beglazingskit, natuursteenkit en betonkit. Telkens je de krachtige satijnkleurige kit tevoorschijn haalt, profiteer je van het beste van twee werelden: de flexibiliteit en de duurzaamheid van siliconen én de lijmkracht van Tec7.

X-Seal hecht perfect op bijna alle bouwmaterialen, zelfs als ze nat zijn. De kit blijft elastisch, met een rek van meer dan 600%. De combinatie van superieure hechting en blijvende elasticiteit levert duurzame voegen op. Waar je maar wil, binnen én buiten.

X-Seal is veilig, schimmelbestendig, ecologisch, gemakkelijk verwerkbaar en vlot overschilderbaar. Maar ook bestand tegen weer en wind, uv-stralen en temperatuurschommelingen. Kortom: de uitblinker in zijn categorie, met de vertrouwde Tec7 kwaliteit.
Ontdek toepassingen en instructies.

X-Tack: extreem monteren zonder ondersteunen

Extreem monteren zonder te ondersteunen? Je fikst het met X-Tack montagelijm. Deze krachtige MS-polymeerkit is bruikbaar op de meeste bouwmaterialen en werkt ook op natte ondergronden. Het is tril- en slagbestendig, vermindert trillingen en vangt hoogte- en dikteverschillen tot 2 cm op. Hangende montages op muren en plafonds, verticale verlijmingen en stijve constructies vormen geen uitdaging.

De unieke combinatie van snelle, extreme hechting en afschuifkracht maakt X-Tack de perfecte montagekit voor wie snel en efficiënt wil doorwerken. Meestal kan je een constructie lijmen en direct doorwerken, zonder boren of klemmen. Dat went snel!
Ontdek toepassingen en instructies.

Nog meer toppers van Tec7

Betrouwbare allrounders zijn handig, maar bij bepaalde uitdagingen verkies je een product dat volledig is afgestemd op jouw klus. Naast de helden Tec7, X-Seal en X-Tack heeft het assortiment ‘lijmen en afdichten’ van Tec7 daarom oplossingen voor specifieke toepassingen in de rangen. En dat zijn er wel wat. Een chemisch anker, PU-schuim, hechtingsprimer, silicone voor het afdichten van natuursteen en zwembaden, breedspectrum secondelijm, professionele schilderkit en meer. Ontdek hun volledige assortiment ‘montage en afdichting’.

Ook voor andere missies zoals waterdichting, reinigen en ontvetten, smeren en beschermen, isoleren en luchtdicht maken én repareren vind je bij Tec7 de juiste match. Zo is er de handige spray ‘Prepare & Finish‘ voor een grondige voorbereiding en een precieze afwerking, een aanrader wanneer je gaat lijmen of kitten. Verder reikt Tec7 jou handige tools aan, waaronder de Multigun kitspuit waarbij je zelf de krachtoverbrenging instelt. Perfect uitgerust aan de slag, ook dat is Tec7.
Bekijk het productoverzicht.

De innovatieve oplossingen van Tec7 zijn heel breed inzetbaar. Zo volstaan enkele favorieten voor je dagdagelijkse klussen. Je kan eenvoudig aan de slag en het resultaat is altijd top. Simply works! Welk product kies je best voor jouw project? Ontdek het in de infogids ‘lijmen en kitten’ en krijg er tal van tips bovenop. Vind hier een verkooppunt van Tec7-producten in je buurt.

Lees ook:
Hoe nauwkeurig ramen afkitten met X-Seal?
Dak isoleren: hoe isolatiepanelen lijmen met X-Tack?
Hoe een vensterbank waterpas monteren met X-Tack?
Hoe een thermostaat tegen een wand lijmen met X-Tack?
De voordelen van hybride MS polymeren t.o.v. siliconen

In samenwerking met Tec7

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.