Fan van een glazen balustrade? Monteer de glasklemmen op voorhand in je ruwbouw.

Gepubliceerd op 03 September 2021

Droom je van een glazen balustrade in je interieur? Goed idee! Zo creëer je ook meer licht en open ruimte. Wist je dat je zeker kan zijn van een perfecte afwerking door de glasklemmen al in de ruwbouwfase te plaatsen? Ontdek de tips die de werken vergemakkelijken.

Hanneke en Jef kozen resoluut voor een glazen balustrade op de eerste verdieping in hun huis. “Omdat we van licht en ruimte houden. Het geeft ons energie”, vertelt Hanneke in het filmpje hieronder.

Glasklemmen in je ruwbouw

Met ook een handige tip voor als je van mooie afwerking houdt: Houd al in je ruwbouw rekening met je glazen balustrade. Ook al ben je van plan om nog een hele tijd te wachten met de effectieve plaatsing van de balustrade.

Concreet: Plaats de glasklemmen al in je ruwbouw. Nog vóór pur en chape. Zo ben je er zeker van dat je de klemmen kan inwerken in je vloer. En sluit de balustrade netjes aan op je vloer.

Een aanrader voor wie fan is van fijne afwerking en minimalisme. En ook: je bespaart kosten bij de effectieve plaatsing van de balustrade. Want je glasklemmen zitten al netjes klaar.

Meer weten over hoe je een glazen balustrade mooi plaatst? Geef gerust een seintje of spring eens binnen in de showroom in Tielen. Zo geniet jij straks met volle teugen van je interieur.