Ontdek Kerrock, een eigentijds en veelzijdig afwerkingsmateriaal

Solid Surface duikt steeds vaker op in hedendaagse interieurs. Werkblad of wastafel, dit afwerkingsmateriaal blijft jarenlang mooi en is makkelijk te onderhouden. Een populair Solid Surface-materiaal is Kerrock®. Tijd voor een kennismaking!  

Voor diverse woonstijlen

Kerrock® is Europa’s belangrijkste Solid Surface-materiaal. Het leent zich zowel tot een strak design als tot een meer organische vormgeving. Bovendien kan het naadloos verwerkt worden, zonder zichtbare voegen. Verschillende Kerrock® elementen kunnen met speciale tweecomponentenlijmen samengevoegd worden tot één naadloos geheel. Voor een eigentijdse look die weinig onderhoud vraagt.

Tal van toepassingen

Een keukenblad in een L-verbinding of een royaal kookeiland met eettafel, alles loopt naadloos en vlekkeloos in elkaar over. Rond, gebogen, volledig organisch … Kerrock® is thermisch vervormbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren. Laat je creativiteit gerust de vrije loop!

Kwaliteit die blijft

Door zijn unieke samenstelling is Kerrock® vrijwel onverslijtbaar. Het is massief, compact en in de massa gekleurd. Het oppervlak is bestand tegen dagelijks intensief gebruik en neemt quasi geen vocht op.

Makkelijk onderhoud

En het onderhoud? Dat valt enorm mee! Kerrock® is uiterst vlekbestendig en te reinigen met de meest courante reinigingsmiddelen. Na jaren van intensief gebruik kan het oppervlak volledig vernieuwd worden door middel van een schuur- of polierbeurt. Zelfs zware beschadigingen kunnen zo onzichtbaar hersteld worden.

Geen voegen

Omdat Kerrock® naadloos verlijmd wordt, oogt het geheel erg strak. Je bekomt een hygiënisch werkblad zonder storende schimmelvoegen. Dat went snel!

De samenstelling van Kerrock®

Kerrock® bestaat uit twee derde aluminiumhydroxide, verkregen uit natuurlijke mineralen en één derde uit methylmethacrylaat. Het eerste geeft het materiaal zijn hardheid en robuustheid. Dankzij het acryl kan Kerrock® makkelijk in om het even welke vorm gevormd worden en voelt het warm en prettig aan.

Waar te vinden?

Kerrock® wordt in de Benelux exclusief verdeeld door VINK en verwerkt tot exclusieve realisaties door erkende verwerkers. Bij hen vind je inspiratie voor al je interieurprojecten.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem contact op met een erkend verwerker in je buurt. Vergeet je gratis inspiratiegids niet aan te vragen.

In samenwerking met Kerrock - Vink

GRATIS Nieuwsbrief