Vind je ideale tijdloze interieur

Droom je van een op maat gemaakt interieur met een sobere en tijdloze signatuur? Dan is een specialist die jouw interieurdromen begrijpt belangrijk. Boa Interior heeft dit goed begrepen.

Voel je thuis

“Prettig wonen is dicht bij jezelf blijven.” Laat je je interieur inrichten dan wil je dat je wensen gehoord worden. Kun je jouw droom combineren met een creatieve insteek, dan heb je een goed interieurconcept. Boa Interior eigenaar Roman Willems, weet perfect wat dit inhoudt: “Van kinds af aan heb ik een oog voor warme, tijdloze interieurs, waarin alle elementen dezelfde taal spreken. Die beleving geeft het gevoel van thuiskomen, en dat deel ik graag met klanten”.

Totaalplaatje

Wil je je totale interieur laten aanpakken? Dat kan. Een keuken, badkamer, bureauruimte, trap, haardmeubel, dressing, ingebouwde kasten, … noem maar op. Je allround interieurspecialist maakt er werk van. Zo moet je maar één aannemer aanspreken en spreken alle elementen dezelfde taal. En produceert je specialist dan ook nog zelf? Dan ben je zeker van kwaliteit en de nodige flexibiliteit.  

Ook renovaties

Ook je renovatieproject verdient een mooi interieur. De gespecialiseerde afdeling voor verbouwingen en renovatiewerken, Boa Renovations, deelt dezelfde Boa-aanpak. Wil je bijvoorbeeld de uitbouw van je woning laten aanpakken? Dan worden alle werken voor je gecoördineerd en door vaste partners uitgevoerd.

Belgische kwaliteit

Een tijdloos interieur moet ook duurzaam in gebruik zijn. Daarom is het belangrijk dat er kwalitatief materiaal gebruikt wordt. Hoogwaardige en duurzame materialen van Belgische leveranciers bieden je de zekerheid die je nodig hebt. Bij je allround interieurspecialist is je interieurdroom in goede handen.

Klaar om je interieurdroom te realiseren? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Tip: vraag zeker je gratis inspiratiebrochure aan.

In samenwerking met Boa Interior BVBA

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Boa Interior BVBA

Bekijk het maatwerk in de Kidchen concept toonzaal in Sint-Martens-Latem

Onlangs opende wij onze nieuwe toonzaal KIDchen Concept SieMatic in Sint-Martens-Latem.

GRATIS Nieuwsbrief