Van keukenkast met laden tot kidsproof designparel

03/05/2018

Kinderen … Oh, how we love them. De lieve kleine monstertjes zien de wereld vanuit kikkerperspectief met een onuitputtelijke nieuwsgierigheid. Ze trekken de lades van je keukenkasten open, op zoek naar de wondere wereld van mes en vork in de bestekbak of een nieuw avontuur. Fantastisch om te zien, maar is dat wel zo veilig?

Eén zorg minder

Je kent het wel. Je trekt alle lades van je keukenkast open en plots verschuift het evenwicht. Je moet er niet aan denken dat dit gebeurt wanneer je kinderen weer op ontdekkingsreis zijn. Vooral de bestekbak boezemt angst in.

Als ouder moet je soms ogen in je rug hebben om alles in goede banen te leiden. Met het sluitsysteem CABLOXX van Blum heb je alvast één zorg minder. Het systeem brengt extra veiligheid in ladekasten zonder in te boeten aan het design. CABLOXX garandeert stevige meubels dankzij de geïntegreerde omvalbeveiliging. De voorraadladesluiting verhindert dat meerdere keukenladen tegelijk openen, zodat het evenwicht steeds stabiel blijft.

Achter slot en grendel

Onzichtbaar maar van onschatbare waarde beschermt CABLOXX ook belangrijke spullen en potentiële gevarenbronnen tegen je kroost. Dankzij het ingebouwde slot zijn voorraadlades van keukenkasten afgesloten en beveiligd tegen ongewenste toegang van grijpgrage handjes. Zo behoudt je huis zijn stijl en charme, rekening houdend met de veiligheid van spelende kinderen. 

Sluitsysteem CABLOXX is gemakkelijk te combineren met alle bewegingstechnologieën van Blum (meer info hier). Je kan het zowel links als rechts plaatsen en CABLOXX is in vier kleuren te verkrijgen, zodat het bij vrijwel elk meubel past.

Weg vingerafdrukken

Kinderen ontdekken de wereld met hun handjes. Niets dat tijdens hun tocht door het huis niet eerst langs die kleine vingertjes passeert en... vingerafdrukken achterlaat. De LEGRABOX lades zijn vanaf nu beschikbaar in anti-vingerafdruk roestvrijstaal. Gedaan met de route uitstippelen waar de kleintjes allemaal geweest zijn!

Dankzij deze handige keukenkast onderdelen van Blum, hoeven kinderen niet per sé het einde te betekenen van een stijlvol huis met designmeubelen. Je kan ze met een gerust hart in huis loslaten zonder te veel vingerafdrukken of gevaren.

 

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.