Kastdeuren: ontdek de klapdeur van de toekomst (met geïntegreerd beslag!)

15/06/2023

Wat als bij een klapdeur de schoonheid vanbuiten en de kracht vanbinnen zat? Het AVENTOS HKi klapdeursysteem bewijst het: techniek en design kunnen perfect hand in hand gaan. Blum maakte de perfecte beweging van hun klapdeursysteem zo compact, dat dit naadloos past in de kastzijwand. Hierdoor wordt het systeem onzichtbaar, bovendien gaat er geen waardevolle kastruimte verloren. Tijd voor een kennismaking.

Meer vrije kastruimte dankzij geïntegreerd klapdeursysteem

Hoe onopvallender en ruimtebesparender meubelbeslag is, hoe beter. Daarom zit het klapdeursysteem AVENTOS HKi helemaal in de zijkant van de kast geïntegreerd, zonder in te boeten op de beproefde Blum kwaliteit en techniek. Het inbouwen kan al bij zijwanden vanaf 16 mm dikte. Dit AVENTOS-systeem is zo de ideale oplossing om een klapdeursysteem in te zetten zonder ruimteverlies aan de binnenkant van de kast.

Bovendien hoef je niets in te boeten aan gebruiksgemak. De AVENTOS HKi zorgt voor een totale controle van het front. Het kan uitgerust worden met BLUMOTION voor een zachte, geruisloze sluiting, of met TIP-ON zodat je het front ook bij greeploze kasten eenvoudig kan openen.

Ontdek alle voordelen en toepassingen

Zichtbare elegantie met onzichtbare verfijning

Het klapdeursysteem AVENTOS HKi versmelt op unieke wijze met het meubel, ongeacht het type front. Zelfs bij een klapdeur met doorzichtig glas is het beslag niet te zien als de klapdeur gesloten is. Open je het front, dan verschijnt de hefboom in elegant Onyx zwart. Deze kleur gaat perfect samen met donkere oppervlakken, of vormt een elegant accent bij lichtere meubels.

Vraag je gratis inspiratiebrochure aan

Profiteer van de extra services

Om de verwerking van AVENTOS HKi voor jou te vergemakkelijken, biedt Van Hoecke jou een aantal extra diensten aan:

  • Ze kunnen helpen bij het maken van de geïntegreerde uitsparingen in de zijwanden.
  • Je kan vragen naar voorgefreesde platen. Die kan je zelf lakken of fineren in een afwerking naar keuze.
  • Als je de uitsparing langs de zijkant wil uitfrezen, zijn er afdekkappen beschikbaar om het beslagelement weg te stoppen. Je kan ze laten voorzien van een kleiner, gepersonaliseerd afdekkapje.
  • Je kan mallen en frezen bestellen die nodig zijn om de uitsparingen te maken.  
  • Bij bestelling van een kaderdeur kunnen ze alvast de juiste boringen doen voor de AVENTOS HKi frontbevestiging. Vraag ernaar bij je bestelling.  

Over Van Hoecke

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het uit naar verschillende landen binnen en buiten de EU. Dankzij de inzet van meer dan 360 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.

Bij de klapdeur van de toekomst zit de schoonheid vanbuiten en de kracht vanbinnen. Dankzij zijn compacte constructie past het AVENTOS HKi klapdeurbeslag naadloos in de kastzijwand. Het versmelt als het ware met het meubel, waardoor je geniet van maximale ontwerpvrijheid. Te ontdekken bij je keuken- of interieurbouwer! Download je gratis brochure en laat je alvast inspireren.

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.