Gelakt glas in uw interieur, in elke kleur…

Aangemoedigd door het grote succes van gelakt glas voor interieurtoepassingen, komt AGC Glass Europe met een gamma Lacobel en Matelac 2020. Dit uitgebreide gamma biedt nu net zoveel kleuren in een matte als in een glanzende versie. En het geheel vernieuwde kleurenpalet zal beslist de norm zetten voor de komende jaren.

Variaties op een kleurrijke sfeer

Lacobel en Matelac zijn beschikbaar in drie lijnen : Classics, Trendies en Exclusives, en bieden subtiele combinatiemogelijkheden met materialen zoals hout, steen en metaal.

  • Classics” bestaat uit tijdloze kleuren zoals White Soft en Black Classic.
  • Trendies” biedt natuurlijke kleuren die op het ogenblik in de mode zijn, zoals de nieuwe Green Soft, Green Sage en Red Terracotta.
  • Exclusives” ten slotte bestaat uit silvered, metallic of licht fonkelende tinten die nergens anders te krijgen zijn dan bij AGC.

    De allernieuwste kleuren in deze lijn zijn Lacobel Copper Metal en Lacobel Brown Starlight, de perfecte aanvulling op Matelac Brown Walnut.

Een evenwichtig assortiment

Lacobel en Matelac zijn beiden gemaakt van floatglas, met als enige verschil dat Lacobel alleen een gelakte zijde bevat, en Matelac een gelakte zijde en een met zuur gematteerde zijde. Samen bieden ze de meest uiteenlopende designmogelijkheden.

Dit dubbele gamma, dat Lacobel en Matelac 2020 heet, omvat maar liefst 20 trendy kleuren die nog tot zeker 2020 een trend zullen zetten. Zo wordt aanzienlijk meer creatieve ontwerpruimte verkregen, want doordat matte en glanzende effecten nu gecombineerd kunnen worden, kan niet alleen gespeelde worden met verschillende tinten (14), maar ook met contrasterende kleuren.

Het 2020 gamma werd exclusief ontworpen voor interieurtoepassingen en geeft meubilair en wandbekleding een verfijnd uiterlijk.

Een milieuvriendelijk, duurzaam materiaal

Lacobel en Matelac glas op wanden, in schuifdeuren en meubilair behoudt nog jarenlang zijn originele look. Dankzij het industriële proces dat gebruikt wordt om verf aan te brengen op de rugzijde van het glas, is het veel minder kwetsbaar voor krassen en verkrijgt het een uniforme, duurzame look.

Lacobel en Matelac zijn Cradle to Cradle gecertificeerd (Brons).

Lacobel – Matelac brochure downloaden

In samenwerking met AGC Glass Europe

Meer nieuws van AGC Glass Europe

Test nu of uw dubbel glas voldoende geluidwerend is…

AGC Glass Europe lanceert een nieuwe applicatie waarmee de gebruikers, al naar gelang de geluidsl

AGC behaalt Cradle to Cradle certificaat op isolatieglas Thermobel en iplus/ipasol

AGC Glass Europe doet er alles aan om de milieuprestaties van zijn producten doorlopend te verbet

Maak kennis met Halio van AGC Glass Europe: het nieuwe interactieve glas

Halio™ is slim getint glas dat overgaat in neutrale grijsschakeringen die - automatisch of handma

AGC decoratief glas wordt sterker met nieuwe Matelac T

Matelac T is ontwikkeld als aanvulling op het bestaande Lacobel T kleurenassortiment, geheel in l

GRATIS Nieuwsbrief