Dressing met eiland: de voordelen!

Steeds meer mensen kiezen voor een dressing en bij de Bosbeke begrijpen we waarom. De voordelen zijn namelijk legio, waardoor u zich de keuze niet snel zal beklagen. Voor zij die toch nog twijfelen of een dressing de juiste keuze is in uw nieuwe of gerenoveerde woning, hebben wij alvast nog even de voordelen op een rijtje gezet. Wanneer u na het lezen van dit artikel overtuigd bent, dan kunt u zich alvast laten inspireren door de dressings  van de Bosbeke.

 

 

De voordelen van een dressing met eiland

De dressing met eiland zorgt niet alleen voor dat unieke gevoel, maar geeft je nog tal van andere voordelen. Het eiland zorgt in de eerste plaats voor enorm veel ruimte, die je op een nuttige manier kan benutten. Je kan er extra kledij of schoenen in kwijt, of als u kiest voor laden met vakverdelingen kan u er accessoires in leggen.

Een ander voordeel is dat het oppervlak ook kan gebruikt worden. Die ruimte kan u gebruiken om kledij op te plooien of om combinaties op uit te proberen.

Download onze folder

 Een dressing met eiland op maat

Ook overtuigd van de meerwaarde van een dressing met eiland? De Bosbeke zorgt voor uw dressing met eiland op maat van al uw noden. Wij helpen u in de keuze van materialen en gepaste vormen. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom!

Maak hier een afspraak!

Meer nieuws van De Bosbeke - massief eiken vakmanschap

Drie handige oplossingen in de keuken

Niet elke woning heeft voldoende ruimte om een grote keuken te plaatsen met veel kasten en lades.

Onderhoud uw massief eiken keuken met onze tips en tricks

U heeft een houten keuken in uw woning en het is tijd om deze te poetsen?

GRATIS Nieuwsbrief