Stalen binnendeuren met glas

Gepubliceerd op 04 September 2019

Kies jij voor lekker strak? Dan is een stalen binnendeur met glas of smeedijzeren deur beslist een strak plan voor je interieur. Oerdegelijk en stijlvol, dat is een glazen deur in een stalen kozijn. De steellook in combinatie met glas geeft je interieur een mooi, strak en hip karakter.

Stalen binnendeuren: hoeveel onderverdelingen wil je?

Pglas maakt met plezier je glazen binnendeur op maat. Afhankelijk van je bouwstijl en smaak, kies je in hoeveel vakken je je deur wil onderverdelen. Deze onderverdelingen kunnen horizontaal en/of verticaal.

Kan je niet kiezen? Pglas kiest heel graag met je mee.

In een modern interieur

Stalen binnendeuren met glas passen prima in een modern huis of kantoor. Heel mooi is dan een glazen deur met een minimalistische stalen omlijsting errond. Dit geheel creëert een gezellig effect.

Lees meer over moderne stalen binnendeuren met glas.

Ook in rustieke bouwstijl

In een eerder klassiek of rustiek interieur zorgt het stalen raamwerk voor eenheid en harmonie. De deur kan je onderverdelen in verschillende vakken. Om het geheel een ambachtelijk of smeedijzeren toets te geven, kitten we deze stalen deuren af met klassevolle zwarte stopverf.

Bekijk meer rustieke stalen binnendeuren met glas.

Stalen binnendeur in eender welk soort glas

Voor je stalen deur heb je keuze uit eender welke glassoort. Hou je van kleur in je interieur? Het stalen frame kan in eender welke RAL-kleur.

Heel netjes afgewerkt

Je stalen binnendeur plaatsen onze pietjes-precies met veel precisie. Alles netjes af- en ingewerkt. En superplezant: geen vuile voeten op je vloer als je thuiskomt!

Inspiratie opdoen voor stalen binnendeuren in je interieur?

Kom eens langs in onze showroom in Tielen. We helpen je met plezier de juiste keuze maken.

Eerst ideeën online opdoen? Bekijk deze realisaties van stalen deuren met glas.