Ontdek uw nieuwe binnendeuren tijdens de Opendeur in juni bij NORDEX

Gepubliceerd op 15 Mei 2023

In juni start de zomer! Geven de (komende) zonnestralen u zin om uw interieur een boost te geven? Overweeg dan zeker binnendeuren op maat van NORDEX. Kom van 1 tot 30 juni langs in één van de showrooms om uw favorieten te ontdekken. En profiteer bij je offerte in juni van extra voordelen. We geven u alvast 5 bruikbare tips.

Heel de maand juni Opendeur bij Nordex

Nieuw seizoen, nieuw interieur? Kom in juni tijdens de opendeur uw favoriete binnendeuren ontdekken in één van de 6 NORDEX showrooms. Want één showroombezoek, zegt meer dan 100 foto’s. De ervaren adviseurs staan er voor u klaar om de nieuwste deurentrends te tonen, uw vragen te beantwoorden en de gepaste binnendeuren voor u te vinden. Ze verwelkomen u graag, wanneer het u past.

Geïnspireerd? Ontvang, als u dat wenst, ook meteen uw gratis offerte in de showroom.
Ondertekent u deze tussen 1 en 30 juni, dan geniet u niet alleen van extra voorwaarden, maar ontvangt u ook een mooie attentie.

Liever een ander moment langskomen om in alle rust uw keuze te bespreken? Boek dan hier uw afspraak.

Nieuwe kwaliteitsvolle binnendeuren: 5 tips

Binnendeuren ondersteunen het interieur zowel vormelijk als functioneel. Weet u niet waar te beginnen? Ontdek 5 tips om mooie, functionele binnendeuren te vinden

Bij NORDEX vindt u elegante binnendeuren op maat om uw interieur een frisse make-over te geven. Discrete en geraffineerde deuren of net opvallend. Modern, design, klassiek of retro. Hoge deuren, dubbele deuren, schuifdeuren en glazen deuren. U vindt bij NORDEX altijd een binnendeur naar uw smaak. Ontdek de series en modellen. Krijg alvast een voorsmaakje bij de realisaties of in de fotogalerij. Ook op zoek naar een mooie trap op maat? Ook die vindt u bij NORDEX.

Benieuwd naar nog meer nieuwigheden? Vraag de gratis brochure aan.